Хасково

Варненци обраха наградите на руския фестивал в Хасково

9-годишната Яна Стоянова

9-годишната Яна Стоянова

Олга Василенко от Варна е носителят на Гранд при на ІV национален фестивал на руската песен, който се проведе днес в Хасково. Тя получиха едноседмична почивка в курортен комплекс „Камчия“.

Първо място при колективите зае вокална група „Калинушка“ от варненското село Казашко, а при индивидуалните изпълнители – Моника Карагенова от Каспичан. Най-младият участник на фестивала 9-годишната Яна Стоянова от Варна грабна наградата на публиката. Призьорите получиха системи за домашно кино, радио касетофони и микрофони.

Провята, която се организира от Координационния съвет на руските съотечественици в България, премина под надслов „Я пою, а значит я живу„. Над 110 участници от Сливен, Свиленград, Ямбол, Стара Загора, Каспичан, Димитровград, Велинград, Бургас, Варна, Ямбол, Дупница, Стралджа, Хисаря и Шумен си дадоха среща в голямата зала на ДКТ „Иван Димов“.

 Фестивалът  Фестивалът
 Фестивалът  Фестивалът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button