Любопитно

Дневен център „Марина“ отпразнува 20 г. от създаването си

20 години от създаването си празнува хасковският Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“. Празникът е двоен, защото една година от откриването си отбелязва и Дневният център за пълнолетни лица с увреждания, съобщават от общината.

През 20-те години на съществуване на „Марина“ тук са били 217 деца с увреждания. В социалното заведение те получават подкрепа, обучават се, играят заедно, придобиват умения. Управителят на центъра Таня Ганева благодари на родителите за доверието към работещите в социалната институция, на служителите за всеотдайната работа и на община Хасково за подкрепата към децата и към работещите тук. Възпитаниците на „Марина“ поздравиха гостите с танци и песни. Маг Тео разкри някои от тайните на илюзионистите, а кулминацията на празника настъпи, когато бяха разрязани тортите, подарени от общината за рождения ден на центъра.

Празник

Гости на празничното тържество бяха заместник-кметът Танер Емин, началникът на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ Златка Караджова, представители на Агенцията за закрила на детето, НПО, родители и приятели на децата от центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button