Видео

Лещански на съд – ВИДЕО

Емил ЛещанскиГодина след като Хасково се размина с разрушителното земетресение, предсказано от астролога Емил Лещански, хората вече приемат по-спокойно ситуацията от миналия Великден. Тогава стотици изкараха нощта под открито небе. На 17 май Лещански влиза в съда с обвинение в оповестяване на заблуждаваща информация.

Година след като Хасково се размина с разрушителното земетресение, предсказано от астролога Емил Лещански, хората вече приемат по-спокойно ситуацията от миналия Великден. Тогава стотици изкараха нощта под открито небе. На 17 май Лещански влиза в съда с обвинение в оповестяване на заблуждаваща информация.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лещански
лещански
20.04.2010 17:04 17:04

А пък утре ще има атомна бомба!Вземаите палатките и да ви няма!Пууу че тъпи кауни бре!

хасковлия
хасковлия
20.04.2010 22:29 22:29

нищо на този свят не остава ненаказано Великден е един от най-святите християнски празници В съда може и да ти се размине с глобо , на ще платиш цената ,че помрачи празника на ЦЯЛ ГРАД

Back to top button