И в Хасково ученик с коронавирус, класът минава на дистанционно обучение

Хасково

Ученик от 6 клас на ОУ „Любен Каравелов“ в Хасково е с положителен тест за коронавирус, потвърдиха пред Haskovo.info от Регионалната здравна инспекция.

Детето е тествано, тъй като в семейството му вече има потвърден заразен. Днес то не е било на училище.

От РЗИ ще връчат предписания за поставяне под 14-дневна карантина на целия клас от 22 деца и всички те ще минат на дистанционно обучение от понеделник.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

23 коментара

 • Здравейте,аз знам,че в езикова гимназия във 9В клас немски и английски дъщо има едно болно дете със корона вирус

  • Извиниете госпожо/госпожице ,но съм ученичка от същото училище и имам достатъчно познати от въпросния клас и няма такова нещо 🙂

  • Къде са РЗИ и РУО!
   Да вземат пръскачките да дезинфикцират и без друго по цял ден се правят на заети.

   • Така ли!?! Значи се правят на заети ? А вие видяхте ли ги ,че се правят и защо не ви мима.през ума ,че на тези хора им се стовари огромния товар да са и на КПП-врата и да контролират всичко тук в цялата област. Казвам ви го защото аз съм една от тези -от РЗИ и повярвайте изобщо не ни е до правене на заети- ако не вярвате елате при нас! Търсим доброволци дето да се правят на заети по границата на КПП Капитан Андреево и Капитан Петко .

 • Не знам какво да кажа но моита дъща неината приятилка също имала нещо такова ама вика да ни казваме в езиковата са

 • Не знам какво да кажа но моита дъща неината приятилка също имала нещо такова ама вика да ни казваме в езиковата са

 • Бързи тестове по всички училища, само ученици и учители ли ще карантинират, ами хората които чистят, те не са ли най застрашени?

 • Абе,я стига сте ръсили простотии,не виждате ли,че така обричате България на неграмотност и тъпотия.То това е целта на големите риби.Стига с тоя коронавирус.Ще се ходи на училище и точка.То бива прост народ ,ама чак пък толкоз?Дайте да лентяйстваме по цял ден и това е,ама някой трябва да дава и пари за да живеем.А без образование нищо не става.Така ли не разбирате.

 • То образованието и без това е смотано- А в училища като В. Левски е напълно формално. Дали ще е присъствено или онлайн какви уроци очаквате от „учители“ с опита на продавачки, касиерки, сервитьорки и магистралчички. А родата на М-та – те нямат пък никаква квалификация! Ама нали са братчеди, стринки, етърви, лели, снахи не само на нея, ами и на приближените и. Изобщо събрани най-некадърните от Харманли и Любимец, Димитровград, и за капак отгоре – напълно безполезни заместник директорки! Отишли на работа само да сменят тоалети! Нищо не могат да свършат и само мигат като кифли!

 • Това тия горе писаните да не са палавата Галка и мъжа и Тоню! Ми те има и от Хасково семейни двойки там. Цял град знае, че първо се назначава женичката, после тя си води чехлюто. /Нищо, че преди това може да били чиджи – биджи с други директори/ Ама където светне късметя – там се ходи! Първо ги назначават на занималните, после ги правят учители. После правят деца по храстите край училище, може и в класните стаи. После пак ги няма, после им се пазят местата,пак се връщат и така – няколко фамилии въртят живота на училището!

 • Ем да де, тя Лудата Катерица хапчета не пие! Затова ги е сътворила всички тези простотии! Тази женичка не признава хапчета, илачи, болежки и болести – винаги на поста си е жената! Кашля, смърка, повръща, залита – ама все там „в любимото училище“ майчино и бащино. То училището е наследствено! И на унуката ще завещае поста директорче! Що да не го направи – пари ли нямат за конкурс или за всякакви други режийни разходи – като дипломи, курсови и квалификации!

 • На мен ми звучи като нужда от дезинфекция от една определена директорка на училище! Не само да я изритат, ами и да дезинфекцират всичко, което е опорочила с присъствието си! Съсипа едно старо и реномирано училище в града!

 • Абе тези директорки чалнати кой ги назначава на тези постове! Да вземете да ги освидетелствате първо – все пак с деца работят! Това през психото не ги ли преглеждате, някои отклонения са видими и за неспециалисти – хиперактивност, социопатски наклонности, запушени уши, болни амбиции – все неща, които не си ликуват и колкото повече одъртяват – се влошават!

 • Как ги назначават – плащат си. Елементарно! Вече е пълно с примери на „директорки“ ходили по няколко пъти на конкурс! Нормалните хора, като видят, че не става по легитимния начин се оттеглят Ама Мутресите почват да търсят вратички. Болните амбиции покой не им дават. Някой или нещо на тях ще им се опъва! Всички неудобни биват отстранявани. А понякога и тия дето им робуват и мълчат – и те биват изритани – щото омръзват, стават скучни, не приемат ценности на кликата дружки! Затова ТОРМОЗ докато изплезят езика! И разбира се за мястото им чакат новоназначени подлоги от Харманли. Така е при управлението на отровна Пепелянка!

 • Затова казвам мандатност на директорките на училища! Няма да векуват я на тези постове! Прости селянки, свикнали да се разпореждат с дините на Бустаня – от такива нищо не става, колкото и да се пънат с нови тоалети и да тропат като подковани коне! Уважение не се купува!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.