Любопитно

Хасковският театър се завърна у дома с COVID-19 версия на „Ако Роналдо беше Чехов“

COVID-19 версията на „Ако Роналдо беше Чехов“ тази вечер беше първото представление в хасковския театър „Иван Димов“ от началото на пандемията от коронавирус.

Спектакълът беше подарък за публиката за Деня на Независимостта. В театъра са в сила протиивоепидемичните мерки, като салонът трябваше да е на 50% зает със зрители.

Театър

В тази версия на постановката на Елин Рахнев има нови моменти с намигване около ковидситуацията в страната. Въпреки маските и притесненията, актьорите Иванка Шекерова, Стефан Цирков, Добриела Попова, Стелиян Николов, Николета Малчева, Димитър Атанасов и Петър Влайков, докоснаха и разсмяха зрителите.

На 23 септември Стефан Вълдобрев ще представи своята „Книга за песните“, като входът в театъра отново ще е свободен, с пропуски. Култовата комедия „Маршрутка“ ще се играе на следващия ден – 24 септември, на площадка „Спартак“ от 20 часа, като билетите са по 10 лв.

Малките зрители ще могат да се забавляват с „Бър-бър-бър за слон и чадър“ на 27 септември, от 11 часа, като заради спазването на противоепидемичните мерки представлението ще е в Голямата зала на театъра.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
23.09.2020 16:20 16:20

Абе тоя Цирков е много ……, няма да кажа какъв е.

Back to top button