Видео

Избор на детска градина – ВИДЕО

Детски градиниВ детските градини в Хасково има достатъчно свободни места за всички желаещи, показва сметката на общинската администрация. Оказва се обаче, че проблеми със записването на децата не липсват.

Какви са те вижте във видео репортажа.

В детските градини в Хасково има достатъчно свободни места за всички желаещи, показва сметката на общинската администрация. Оказва се обаче, че проблеми със записването на децата не липсват.

Какви са те вижте във видео репортажа.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
krasimira latunova
krasimira latunova
26.04.2010 17:55 17:55

roditeli,
ne izbirajte reklamiranata 1 detska gradina, kadeto shte vi pobarkat ot konflikti, skandali, razpravii i … Licemerieto i intrigite na rakovodstvoto niama da pozvoli vashite naj-obichani deca da badat otglezhdani v spokojna i blagotvorna sreda. Decata vi shte badat nakraia depresirani, a vie – bez rabota, i razvedeni. poslednite 2 godini ne sa tova, koeto beshe predi. Choveshkata raka e sposobna da razvali vsichko. zatova i Hristos e bil razpnat – da napomnia za zlobata, zavista i malodushieto

светицата
светицата
26.04.2010 22:03 22:03

за Христос си права, ама виждала ли си тоалетните и мивките – горките деца в 1 децка градина. иначе тапетите са сменени, при това в дизайнерски стил. и паркета е сменен. и легалца са купени. и завивки с чаршави. всичко с парите на родителите, а директорката се дуе. само дето родителите изнемогват докога ще им се искат пари. а въпросът е: какво става с възпитанието на нашите деца? кой мисли за тях? – Бягайте от първа децка градина – „осите жилят“, а пчелите са малко

пепино
пепино
27.04.2010 8:39 8:39

тя рибата се вмирисва откъм главата! ама директорката е парашутиска и мъките ще продължават!

един родител с акъла си
един родител с акъла си
30.04.2010 22:42 22:42

вие наистина не сте добре още от сутринта оставяте най-милото си в градината .а от там нататък висите по кафенетата.Толкова като знаете що не си ги гледате в къщи.Ама не ви стиска щото и вие не можете да ги търпите.Всички тези приказки могат да бъдат само от едни жалки и изпаднали родители ако изобщо така можете да се наречете такива.В ЦДГ №1 наистина работят големи специалисти и професионалисти.А това ,че вие сте неблагодарни това си е за ваша сметка.Ще видите кон боб яде ли когато децата идат в училище ТОГАВА ЩЕ ОЦЕНИТЕ ТРУДА НА ТЕЗИ ХОРА!

розита
розита
01.05.2010 13:47 13:47

според мен всичко идва от възпитанието в къщи какво искате от един невъзпитан родител. Всяко дете копира и имитира своите родители.И точно за това нашите деца са толкова агресивни защото модела за поведение в къщи е такъв.Работата на учителите е да обучават децата,а не да бъдат падари.А при толкова много деца в група понякога се налага да са такива.АЗ лично имам и малко и голямо дете.Когато тръгна големия на училище тогава осъзнах какво всъщност е проблем.Осъзнайте се бе хора!

шери
шери
01.05.2010 14:33 14:33

децата не са това,което са били…И родителите не са!Учителите нямат вина,че децата са невъзпитани!Възпитанието започва от семейството.То е ,което изгражда ценностната система-в детските заведения само се наслагва.върху какво да наслагваш,когато няма начало!…У дома няма контрол,няма правила……..как очаквате да се случи в детската градина?!Затова няма разбиране-от учителите се очаква всичко!А къде са родителите?Градинката не е само място,където детето е прибрано,нахранено и отпочинало !Относно директорите-подложете ги на задължителен ПСИХО ТЕСТ И МАНДАТ!!!

шери
шери
01.05.2010 14:35 14:35

няма да е

Един разочарован родител
Един разочарован родител
14.09.2010 23:26 23:26

Да така е условията са ужасни! Децата спят, хранят се и играят в едно и също помещение! Това е най-глупавото решение, което може да вземете – да запишете детето си точно в тази детска градина! Детето ми спи на разтегателно фотьолче с дължина 110 см. /вече втора година/ та като се сложи и възглавничка всеки може да сметне колко място остава за спане. Да уточня, че става въпрос за подготвителна група т.е. за големи деца на по 6-7 години. Синът ми е висок 130 см. – кажете ми хора как да съм доволна от условията, в които ми гледат детето? И от както се заговори за делегиран бюджет в тази градина се приемат по35-36 деца в група, а иначе г-жа Директорката е наясно, че трябва да има по 22-24 деца в група. Не ми се говори за старите и овехтяли мебели, за мизерните тоалетни ….. пък и децата ни са невъзпитани и агресивни ние нямаме право да се оплакваме. Госпожите се оплакват, че вземат много ниски заплати – защо ли да ни възпитават децата….?

шери
шери
10.03.2011 21:36 21:36

За условията в детската градина и нрава на съвременните деца сте прави,но имам удоволствието да познавам някои от учителките и не мисля,че е вярно това,което коментирате за заплатите .Когато имаха проблеми те стачкуваха.Търсете разковничето другаде!!!

Back to top button