Над 180 кучета на изложби в Харманли

Любопитно

За трета поредна година на 26 и 27 септември Киноложко дружество Харманли със съдействието на общината и БРФК организира две изложби с ранг САС в Харманли, съобщават от областна администрация.

В рамките на два дни над 180 кучета от всички породни групи ще се състезават в редица конкурси и категории. Те ще бъдат оценявани от международни съдии в състав Зоран Наждовски – Македония, Витали Анисимидис – България, Стефан Попов – България, Радослав Стойнов – България, Георги Кацарев – България, Николина Давидовска – България. Най-добрите ще бъдат наградени с купи и медали, а за всички са подготвени дипломи.

Кучета

Сред официалните лица на откриването бяха кметът на Харманли Мария Киркова, областният управител Стефка Здравкова, зооинженерът Георги Христозов – председател на БРФК, Георги Апостолов – Международен съдия на I-ва и II-ра FCI групи. Домакините посрещнаха своите гости с питка и мед.

 

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.