Хасково

Лекар е сред шестимата новозаразени с коронавирус в Хасковско

Шест нови случая на коронавирус са регистрирани в Хасковска област през последното денонощие, съобщават от областния кризисен щаб.

Положителни са жена на 26 г. от община Харманли и мъж на 68 г. от община Симеоновград на домашно лечение, жена на 47 г. от община Димитровград, жена на 66 г. от община Харманли и лекар от доболнична помощ на 58 г. от община Хасково, настанени за лечение в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково, мъж на 56 г. от община Димитровград, настанен за лечение извън областта.

Няма да бъдат издирвани пациентите на лекаря, защото се предполага, че по време на прегледите се спазват противоепидемичните мерки, съобщиха за Haskovo.info от РЗИ – Хасково.

Напълно излекувани са: мъж на 29 г. от община Харманли и двама 30-годишни мъже от Регистрационно-приемателения център в Харманли.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 266.

286 са новозаразените в страната при направени 4 943 теста. 12 са починали вчера, а оздравелите са 145. 837 са настанени в болница, като 44 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кур за Хасково и тази държава.
Кур за Хасково и тази държава.
01.10.2020 15:24 15:24

“Няма да бъдат издирвани пациентите на лекаря, защото се предполага, че по време на прегледите се спазват противоепидемичните мерки, съобщиха за Haskovo.info от РЗИ – Хасково.“

Хахаха 30-40 болни от тоя карък ще излезне и ще се разпространят още повече. Ако се спазваха мерки нямаше да се разболее тоя простак.

Лекар
Лекар
01.10.2020 18:16 18:16

Лекарите 90% са заразени,те са рисков контингент.

Пациент
Пациент
01.10.2020 21:18 21:18
Отговор до  Лекар

Лично кажи, какви са шансовете да са били спазвани противо епидемичните правила от лекарите в Хасково? Разбираемо е че лекари и сестри ще се разболяват повече но както всеки друг пациентите и контактите им трябва да бъдат издирвани.

Въпроса е, че аз знам, колко се спазват нещата в тази болница и не ми се вярва точно този път да са били над определения минимален стандард. Там е пълна мизерия.

Back to top button