Хасково

Социални асистенти продължават с доставките на храни и лекарства за нуждаещи се в Хасково

Социални асистенти продължават да предоставят мобилни услуги до дома с цел ограничаване контактите между хората, съобщават от община Хасково.

Подкрепата е за хора, които са уязвими и застрашени в най-голяма степен от COVID-19. Това са възрастни хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване, самотно живеещи възрастни хора, които имат необходимост от подкрепа, пълнолетни с увреждания и техните семейства, както и поставени под карантина от здравните власти.

При необходимост от закупуване на хранителни продукти, лекарства, извършване на неотложни административни услуги, са налице горещи телефони: 0884 619 636 и 0884 156 635. Покупките се извършват със средства на гражданите, поискали доставката. При извършване на служебните си ангажименти, служителите на Община Хасково спазват всички противоепидемични мерки за лична и обществена защита. Услугата се извършва единствено от Община Хасково, за да се избегнат всякакви опити за злоупотреби и измами от страна на недобросъвестни граждани.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button