Хасково

Осем нови случая на коронавирус в Хасковско

Осем са новите случаи на коронавирус в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб. Националната система отчита 4, но останалите предстои да бъдат въведени.

Сред заразените е заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев, за който Haskovo.info писа. Той е на домашно лечение. В община Хасково е извършена крайна дезинфекция по предписание на РЗИ – Хасково. Всички близко-контактни със заместник-кмета служители на общината са карантинирани и работят дистанционно.

Положителни са още мъж на 71 г., жена на 61 г. от община Хасково, жена на 66 г. от община Стамболово, мъж на 75 г. от община Ивайловград и жена на 83 г. от община Димитровград, настанени за лечение в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково, мъж на 44 г. от община Хасково, настанен за лечение извън областта; мъж на 30 г. от община Минерални бани на домашно лечение.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 280.

283 са новозаразените в страната при направени 3 713 теста. 10 са починали вчера, а оздравелите са 165. 930 са настанени в болница, като 59 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button