Хасково

Учителка в детска градина е сред осемте новозаразени с коронавирус в Хасковско

Осем заразени с коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Положителна е 54-годишна учителка в детска градина от община Димитровград. Жената е била последно на работа на 2 октомври. След проведено епидемиологично проучване РЗИ – Хасково е предписала дезинфекция на детската градина, но децата няма да бъдат карантинирани.

Заразени са още жена на 36 г. от община Минерални бани и мъж на 48 г. от община Хасково, настанени в Инфекциозно отделение на МБАЛ – Хасково, мъж на 43 г. от община Димитровград, мъж на 53 г. от община Любимец, двама мъже на 41 г. и 61 г. и жена 36 г. от община Хасково.

Напълно излекувани са мъж на 53 г. и жена на 47 г. – медицински персонал, от община Хасково.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 303. В болница са 25 човека, на домашно лечение са 55, починали са 22-ма, а напълно излекувани са 201.

516 са новозаразените в страната при направени 5 209 теста. 7 са починали вчера, а 115 са оздравели. 1 063 са настанени в болница, като 56 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вижте се
вижте се
09.10.2020 16:25 16:25

И с Ковид-19 и без Ковид-19 образованието в България и особено в Хасково е пълен резил! Пример за това е математическата гимназия в града. Пълно безхаберие от страна на директорката. Учителите не могат да въдворят дисциплина в час – и като не могат да издържат на шума напускат часа! Как е възможно в това училище с претециите за елитна гимназия! Как е възможно в това същото училище да се дават по 7-9 теста на седмица! Как е възможно да се оставят 10 минути от часа за тест входно ниво, а иначе цял час се чакат трошките компютри да заредят – и накрая правете теста за 10 минути! Как е възможно гопожата А. М. която не може да си умири учениците и цяла година не може да си предаде материала после да си отмъщава с тестовете – значи всички я чакат по месец да си нанесе оценките в дневника, не може да се оправи с техниката в отдалеченото обучение и обвинява учениците, и отново за всичко което й се стори, че е онеправдана си отмъщава с оценки! Как е възможно госпожа Д.С. да си мисли, че в математическа гимназия трябва да се учи само история? Д.С. – ти ако не ползваш помощни материали можеш ли да си предадеш урока? Изобщо няма почти нищо нормално вече в тази била елитна гимназия. Гергана Петрова, извади си главата от пясъка и виж какво се случва под носа ти? Престани да торелираш богашките синчета, които пречат на останалите, заради които госпожите си отмъщават на цял клас като има проблем? Вие госпожи и господа, дето се правите чевсичко е наред – ако вашите деца учеха в такава среда – на тях щяхте лида си отмъщавате? Защото като бяхте отдалечено никой не ви бръснеше за нищо? Забравихте с кого си искарвате часовете, стоварвахте цялата тежест върху едни и същи деца, а други си лежаха? И сега за благодарност им отмъщавате! Как неви е срам!

Back to top button