Три паралелки под карантина заради заразен с COVID-19 учител в Хасковска област

Регион

Още един учител в Хасковска област е заразен с коронавирус.

Това е преподавател в СУ „Желязко Терпешев“ в Любимец. Той е бил последно на работа на 2 октомври, като е имал оплаквания. Тестът му е положителен за COVID-19.

Учениците от трите паралелки, в които е преподавал са поставени под карантина. Те ще преминат на дистанционно обучение. В училището е извършена пълна дезинфекция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната здравна инспекция в Хасково.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

7 коментара

  • А родителите им те каде ще са? Какъв е смисъла да карантирате децата, като родителите няма да са карантирани. Вие малоумнили сте?

  • А родителите им те каде ще са? Какъв е смисъла да карантирате децата, като родителите няма да са карантирани. Вие малоумнили сте?

  • А директорката на едно Хасковско училище ще я карантиранират ли – колко дни си развява байряка из чужбина в учебно време? Не може директорката да прави каквото си поиска и да застрашава децата ни! Кой знае къде и с кого е контактувала!!!

  • Ами тя е една такава Лудачка, с мания за величие! Втора директорка като нея няма в града. Гледам обаче напоследък пестеливо й цитират името! Сигурно пак ги събира и ги навиква, щото имат различно от нейното мнение! Но пък много описателно я окаритуряват! Всички почти могат да я разпознаят, пък особено колегите й директори и директорки по училищата! Пък те горките едва ли знаят какви прякори им е лепнала и какви приказки говори това оправно Влечуго зад гърбовете им. Също както тези от инспектората не останаха неомаскарени, така няма директорка или директор останали неоплюти от великата директорка от село! Сетих те ли се коя е !

  • Интересно сега тая Хиперактивната кучка ако е донесла някакъв КОВИД, като няма вече места в болницата къде ще я приберат! Сигурно си мисли, че като може да си плати с многото си пари си ще е с предимство и тя и родата й! Ще почнат да изритват истински нуждаещи се от лечение, за да „лекуват“ разглезени и разхайтени богаташи, богаташки и семействата им. Сега ще видите геноцид на новоизлюпените богаташи и шурободжанаци над обикновените хасковлии! Ще стане страшно, защото всички мълчаха и допускаха тази гнилост на обществото да се окопае на постове, да управлява хора, да решава съдби и да се голеемее! От боклуците, които не изритахме – от тях ще теглим!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.