Хасково

Седем нови случая на коронавирус в Хасковско

Седем нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Три от случаите са в община Хасково – жени на 62, 32 и 39 г., в община Димитровград са заразени трима мъже на 46, 85 и 43 г., а в община Свиленград – жена на 52 г. От тях в болница са приети петима, а останалите са на амбулаторно лечение.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 326.

448 са новозаразените в страната при направени 3 795 теста. Четирима са починали вчера, а оздравелите са 105. 1 189 са настанени в болница, като 59 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Карантина за директорката
Карантина за директорката
11.10.2020 15:39 15:39

А тия карантини не важат ли за директорки на училища! От къде на къде оная Хиперактивната директорка ще обикаля света, а после ще контактува с учители и деца! Да я карантинират за 14 дни като всички обикновени хора!

внимание, всички на събрание!
внимание, всички на събрание!
11.10.2020 15:55 15:55

Е, ама много искате – починахте си малко от тая Чума, а сега искате да я разкарате за още 14 дни! Време е Чумата да тропне с крак и да направи разбор на изпълненото – само му мислете, ако не сте бачкали здраво докато онази е отсъствала! Ще има набиване на акъл ми се струва! Само всичко да не е изпълнено и опъната като по конец! ДА МУ МИСЛИТЕ!

4ти километър
4ти километър
11.10.2020 21:33 21:33

Това за училище ли става въпрос или за казарма? От кога на прости харманлийски пуйки/сещайте се/ се козирува. Това като е от село Харманли или Любимец – та какво? Да не е повече от другите с парите си, или с простотията си, или с лудостта си! А, ще ме прощавате, ама тази директорка е за освидетелстване! Как пък не го разбраха от РИО-то и МОН-то!

Back to top button