Хасково

Учител е сред 17 новозаразени в Хасковско, трима починаха, 30 оздравяха

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 17 нови положителни случая на коронавирус, трима починали и 30 оздравели, съобщават от областния кризисен щаб.

Шестима от заразените са в община Димитровград, Хасково – 3, Свиленград – 3, Харманли – 2, Стамболово – 2, Симеоновград – 1. След проведено епидемиологично проучване се е установило, че един от положителните случаи е на преподавател от ПГЕТ „Захари Стоянов “ в Харманли, поради което под карантина ще бъдат поставени два 8-ми класа от гимназията, както и трима от служителите в нея.

Починала е жена на 39 години от община Харманли, приета в МБАЛ-Хасково на 25 октомври и диагностицирана на 26 октомври. Жената е имала хронично белодробно заболяване. Жертва на заразата е станала и жена 84 години от община Хасково, приета и диагностицирана в МБАЛ-Хасково на 27 октомври. Не се съобщава за придружаващо заболяване. Третият смъртен случай е на мъж на 70 години от община Харманли, приет в МБАЛ-Хасково на 28 октомври и диагностициран на 29 октомври. Мъжът е имал сърдечно заболяване.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 725. Четири от установените случаи, съобщени през вчерашния ден, са прехвърлени по местоживеене, поради което в системата е настъпила корекция. Общо хоспитализираните са 90. В МБАЛ-Хасково са настанени 59, в МБАЛ-Свиленград са 15, в МБАЛ-Димитровград – 6, в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени 4. В лечебни заведения извън областта се лекуват 6. На домашно лечение са 281, починали са 45, а оздравели са 308 човека.

1 225 са новозаразените в страната при направени 5 457 теста. 19 са починали вчера, а оздравелите са 485. 2 680 са настанени в болница, като 169 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бух
бух
02.11.2020 16:06 16:06

А така – продължавайте да държите ученици и учители по училищата, после се чудете къде отидоха учителите – ами взеха че умряха. То и едно магаре точно се научило да не яде и взело и умряло. И без короната в някои училища мрат – всяка година по някой изпращат. Ако не вярвате питайте оная оправната ТХП, която е директорка в удно училище! Сигурно си умира на кеф, че каквото реши – това става! Очевидно и когато реши, че някой и е излишен – направо горе си го изпраща!

бон
бон
02.11.2020 17:24 17:24

Тази директорка скоро ще я застигне възмездие! Няма как да тероризира и тормози хората, да нарежда кой с кого да говори, кой с кого да потдържа отношения, как да се обличат хората и кой как да управлява живота си! В същото време да сводничи в училище, да разделя хора, събира хора и се тупа колко „добре“ управлявала училището! Ма Паряснице харманлийска, ти като нямаш морал, семейство, за което да се грижиш и хора, които да те уважават – защо мислиш, че ще си изливаш злобата в училище на подчинените си! Ходи крякай на мъжа си, на зетя си! Наставлявай щерка си. Обучавай внука си – защо трябва да вредиш на други. Задоволявай си моля, болните амбиции на закрито! Айде ако обичаш!

Българска народна приказка
Българска народна приказка
02.11.2020 19:34 19:34
Отговор до  бон

–Пръстенът се пада на теб, сине мой!-зарадвал се бащата.-Най-голямото добро на
този свят е да прощаваш и да се отплащаш на злото с добро.

мнение
мнение
04.11.2020 20:15 20:15

Отнети човешки животи не се връщат! За това няма прошка! Но само онзи отгоре може да съди, да прощава и отнема права, живот и да раздава възмездие. Нелепо е една обикновена женица да се прави на съдник и висша сила!

Друго мнение
Друго мнение
07.11.2020 20:06 20:06
Отговор до  мнение

Верен, точен и истински коментар. Тая обикновена женица наистина ли се мисли за висша сила,защото истинската висша сила наскоро се произнесе,толкова ли бързо забрави. Защо си мислят, че няма кой да напръска директорското котило.Забравиха ли, че преди година уволниха директор на елитно столично училище,спечелил с конкурс,уж.Не е само това чудо, има много такива,избрани с конкурс за…Това вече не е образование.Още по-жалкото е, че се толерира от висшестоящите.Плюя на низостта !

Back to top button