Регион

Затвориха читалищата и спортната зала в Тополовград, ограничават посещенията в НАП

Две допълнителни противоепидемични мерки се наложиха в Тополовград с решение на общинския кризисен щаб.

От 3 ноември се преустановяват посещенията в читалищата на територията на общината. Те ще останат затворени до отпадане на противоепидемичните мерки в страната. За същия период се затваря и спортна зала „Миньор“ в Тополовград.

Haskovo.info припомня, че с решение на областния кризисен щаб от 2 до 30 ноември се затвориха пенсионерските клубове и клубовете на хората с увреждания в региона. Не са разрешени груповите и семейни мероприятия с над 30 души.

Ограничават се посещенията в офиса на Националната агенция за приходите в Хасково, съобщават от приходната администрация. От там призовават гражданите заради усложнената епидемична обстановка в страната, да се въздържат от лично посещение в Агенцията освен при неотложност. Потребителите на административни услуги могат да се възползват от възможностите, които съществуват за заявяване и получаването им по електронен път чрез портала на НАП за онлайн услуги със свободен достъп.

Клиентите, които разполагат с персонален идентификационен код или електронен подпис могат, без необходимост от посещение в офиса на агенцията, да проверяват онлайн здравноосигурителния си статус, дължими данъци и осигуровки, да подават декларации и справки, както и да извършват плащания към бюджета чрез виртуален ПОС терминал.

При необходимост от информация, уточнения и запитвания клиентите могат да използват телефоните за връзка с офис Хасково, информационния телефон на агенцията 0700 18 700 или електронните адреси за контакт, публикувани в сайта на администрацията.

Офисът на НАП в Хасково продължава да работи и да обслужва клиенти при засилени мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията. При неотложност от посещение в офиса, задължително следва да се спазват изискванията за физическа дистанция и носене на защитни маски.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button