Заработи павилионът за триаж на пациенти със съмнения за коронавирус в МБАЛ – Хасково

Хасково

В МБАЛ – Хасково днес беше отворен павилионът, в който ще се консултират пациенти със съмнения за коронавирус.

В него консултации ще извършва специализантът в болницата д-р Недьо Георгиев. Своеобразният кабинет вече е оборудван, като има монитор, кислород за хора в по-тежко състояние, бързи тестове. Ще бъдат тествани само хора със симптоми, които след това ще бъдат насочвани от лекаря. Павилионът ще е отворен от 9 до 17 часа от понеделник до петък, като предстои да се реши за събота и неделя. Проблемът е, че няма достатъчно медици, които да работят и в този павилион, допълниха за Haskovo.info от болницата.

Припомняме, че павилионът беше поставен до централния вход на Спешно отделение на болницата на 5 ноември. Това стана след разпореждане на здравния министър проф. Костадин Ангелов, който поиска подобни павилиони да бъдат разположени пред всички държавни болници в страната.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

3 коментара

  • Напиши как се краде от „санирането“, корумпирано псевдо-журналистче.

  • д-р гелов ,д-р иван иванови главната мед.сестра славова да обслужват ковид болните в събота и неделя!!

  • Още малко и ще стане.Парите,които си ги правят….вие е бедна фантазията.Сега си правят….ташак с нас.
    .

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.