Още две училища минават на онлайн обучение

Регион

Още две училища в Хасковска област минават на онлайн обучение.

Това са ОУ „Пенчо Славейков“ в Димитровград и ОУ „Димитър Матевски“ в Меричлери, съобщиха за Haskovo.info от общината. И в двете училища онлайн ще учат децата от 5 до 7 клас, а от 1 до 4 клас ще са в присъствена форма. Онлайн обучението в училището в Меричлери е от 17 до 27 ноември, а в „Пенчо Славейков“ – от 18 до 27 ноември.

В ОУ „Димитър Матевски“ има доказан случай на коронавирус, а в ОУ „Пенчо Славейков“ има много отсъстващи учители, уточниха от община Димитровград.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

3 коментара

  • Да, а ПХП се чака да остане последна в училището, че да заключи и тогава ще се сети да даде дистанционно обучение! Когато всички са вече прихванали вируса и са се изпонатръшкали!

  • Всички учат дистанционно а нашите деца в Кърджалийска област са недосегаеми от вируса. Всички да минат на онлайн.

  • Пускайте ги вече тия училища дистанционно – като искат директорките да си ходят на работа по училищата – те и без това ги имат за бащиния! Като не искат да си стоят в къщи и да работят дистанционно, да си ходят в тия директорски кабинети! Ама без да събират учителите и прислужващ персонал! Всяко директорка, която иска да си ходи в училище и да си рискува здравето! Право на живот на учителите, а и на учениците! Вече има починал поредния 15 годишен младеж от ковид! И децата боледуват тежко!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.