Хасково

Учител е сред 84 новозаразени в Хасковско, трима починаха

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 84 нови положителни случая на коронавирус, починали са трима, един е оздравял, съобщават от областния кризисен щаб.

38 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 22, Харманли – 7, Свиленград – 6, Тополовград – 1, Любимец – 3, Симеоновград – 3, Минерални бани – 2, Стамболово – 2. Сред положителните е преподавател от СУ „Д-р Петър Берон“ в Тополовград. След проведено епидемично проучване под карантина са поставени ученици в 5 А, 5 Б, 7 А и 7 Б клас.

Починали са жена на 83 години от община Хасково, диагностицирана на 18 ноември, за която в системата не са въведени придружаващи заболявания, жена на 64 години от община Димитровград, диагностицирана на 11 ноември със сърдечно и хронично белодробно заболяване, жена на 75 години от община Хасково, диагностицирана на 19 ноември със сърдечно и хронично неврологично заболяване.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 1 704. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 151. В МБАЛ-Хасково са настанени 61, в МБАЛ-Димитровград са 12, в МБАЛ-Харманли – 28, в МБАЛ-Свиленград – 24, в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени 11. В лечебни заведения извън областта се лекуват 15. На домашно лечение са 973, починали са 89, а оздравелите са 491.

Четирима от установените случаи, съобщени през вчерашния ден, са прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

3 899 са новозаразените в страната при направени 10 311 теста. 119 са починали, а оздравелите са 847. 5 878 са настанени в болница, като 344 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

9 коментара

 1. За сега всеки ден болен учител, след седмица, две – ще станат всеки ден по един починал! А простия министър на образованието – присъствено, та присъствено! Вълчев, скапаняк страхлив – на инат не се живее! Учителите те „благославят“ много обстоятелствено!

 2. Учителите са като всички останали. Каквото за всички нас това и за тях,да не би да умират само учителите???

  1. Не ,не умират само учителите ,но как на другите веднага им осигуряват работа от вкъщи ? А учителите и учениците хем вече са миналия през онлайн и са запознати с работата .хем не ги пускат временно да преминат на работа от вкъщи ? Вие знаете ли какво е всеки ден в училище да ви кашлят срещу вас толкова много деца ? Маски ли ? Шлемове ? Нищо не помага!!!!!

  1. Прост ще си умреш! Научи се да четеш!

   Сред положителните е преподавател от СУ „Д-р Петър Берон“ в Тополовград. След проведено епидемично проучване под карантина са поставени ученици в 5 А, 5 Б, 7 А и 7 Б клас.

 3. Ковид все пак се прекарва и лекува, ако ти обърнат внимание. Но лудостта не се лекува. Има една ненормална директорка на училище в града – първо е без необходимото образование, второ – не е работила почти като учител и трето сега вече каквито и писания да покаже – е ясно, че са купени! Срещу тази наскача цял един колектив – с подписка я гониха, тъпаците от РУО на друго директорско място я настъниха, още едно училище зачерниха! Тази Тиква от женски пол, ако била стока щеше да учи деца, а не да прави далавери! И като я хванала критиката решила, че директорка на училище иска да става! И сега какво – като си директорка да не би да си уважавана и обичана! Това легенди се носят за злобатата ти, за интригите ти, за мръсотиите ти. от злоба си толкова грозна и зариди мръсният ти характер ти размахва онзи от горе пръст. Ама не можеш да разбереш и ще продължиш да си плащаш греховете с още по-скъпи неща, ама не материални!
  Ти ако си била стока – нямаше да има нужда да си плащаш за директорското място, ма Тикво!

 4. Вярно ли е , че тази директорка е сменила три заместник директорки за половин година! Не може всяка да е била негодна, и ако е била некомпетентна защо ги е назначавала! Казват, че първата я побъркала, втората я изгонила, пък сега третата й била градска и била от оная професия! Направо срам, ако е така!

 5. На мен ми пук например. Като пишат 4000 установени за денонощие в страната, като си ги сметна по 3 и став 10 200. И то това е по добър сценарий! Като пишат за Хасково – 80 болни х3 значи са по скоро 240! Това конкретно опира до теб, до мен, до всеки друг, които се среща с тези заразени, но неустановени и може да има последствия за всеки от нас! От ковид се умира!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button