Хасково

Лекари и медицинска сестра са сред 22 заразени в Хасковско, трима починаха

За последното денонощие в Хасковска област са регистрирани 22 нови положителни случая на коронавирус и трима починали, съобщават от областния оперативен щаб.

8 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 6, Харманли – 2, Свиленград – 3, Тополовград – 1, Минерални бани – 1, Стамболово – 1. Сред положителните са лекар от МБАЛ – Хасково, двама лекари от доболничната помощ от община Хасково и община Димитровград и медицинска сестра от МБАЛ – Харманли.

Починали са мъж на 85 години от община Хасково, диагностициран на 26 ноември, с хронично белодробно заболяване, мъж на 73 години от община Хасково, диагностициран на 18 ноември, със сърдечно и хронично неврологично заболяване, жена на 57 години от община Минерални бани, диагностицирана на 26 ноември, с хематологично заболяване.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 2 326. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 149. На домашно лечение са 1 306 човека, починали са 118, оздравели са 753, а под карантина са 1 070.

Един от установените случаи, съобщен през вчерашния ден, е прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

1 792 са новозаразените в страната при направени 4 928 теста. 69 са починали, а оздравелите са 1 039. 6 830 са настанени в болница, като 431 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан
Стефан
29.11.2020 10:58 10:58

Тази отвратителна попара , която надробиха кукловодите, накрая ще им се върне обратно върху главите.. Въпрос на време е! Трябва само още хора да се съвземат от хипнозата за да се формира т.н. критична маса. Ако само за един месец спре предаването на телевизионните канали хипнозата ще напусне хората и ще започнат да мислят с умовете се, а не през призмата на телевизора. Откакто върви телевизионния облъчвател по света много лъжа се настани в умовете ни, пропагандата е мащабна.Хора оставете медийните облъчатели и ще започнете да дишате и мислите по- ясно.

Разбирач
Разбирач
27.01.2021 11:32 11:32
Отговор до  Стефан

Много критична маса се е натрупала в празната ти глава.Давай на бегом към психодиспансера.

Анонимен
Анонимен
29.11.2020 21:40 21:40

Всички хора са изправени пред реален проблем,който трябва да бъде решен и ще с медицински средства, който не вярва да иде в инфекциозното,там има критична маса от болни. Попарата е в главите на някои хора с проблеми. Като не може да се напише нещо смислено по добре да не се пише нищо.

Back to top button