Хасково

Приеха първите пациенти с COVID-19 в хасковската болница „Хигия“

Първите пациенти с COVID-19 днес бяха приети в частната болница „Хигия“ в Хасково.

Става въпрос за мъж и жена от областния град. Съпрузите са с положителни PCR тестове и пневмония. Близо седмица са се лекували безрезултатно вкъщи и днес са настанени в болницата в стабилно състояние, съобщи за Haskovo.info управителят й д-р Ясен Янев.

Haskovo.info припомня, че на 8 декември „Хигия“ подписа договор със Здравната каса за лечение на пациенти с коронавирус. В болницата има 10 легла за пациенти с COVID-19 и двама лекари. Ще се ползват консултанти от МБАЛ – Хасково. В „Хигия“ се приемат пациенти, които нямат нужда от апаратна вентилация.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.12.2020 20:24 20:24

чудно ми е спас. гърбовият пирорас. терористки или сестри го лекуваха. долна гърбава измет. къде се покри тоз помияр.

Анонимен
Анонимен
11.12.2020 20:25 20:25

истината трябва да се казва. и тя е. всеки политик който се подиграва с народа трябва да се осакатява. ако не го осакатим ние. ще ни осакати той

Анонимен
Анонимен
11.12.2020 20:26 20:26

избора е ваш- българи

ММ е за лудницата
ММ е за лудницата
11.12.2020 22:45 22:45

И долните директорки на училища като харманлийската бостанджийка – и те трябва да се осакатяват, или направо да си евтаназират! Долна кучка, която застраши и продължава да застрашава живота на учители и служители! Укротете я тая Мръсница Мръсна, затворете я най-после в лудница където и е мястото! Като толкова много и се работи – да ходи доброволка в отделенията с ковид болни! Лесно е на топло в дирекцийката, докато другите и слугуват! За да не се чувства самотна простачката събира болни със здрави – тази Мръсница не признава нито КОВИД, нито човешкия живот зачита! Тази е свикнала всяка година да погребва по някой служител, пък сега ще има възможността повечко да поизпрати на оня свят. Убийца мръсна е тая! Дано и се върща до девето коляно!

Back to top button