Хасково

Шестима починали, 82 новозаразени и 61 оздравели в Хасковско

82 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, шестима са починали, а оздравелите са 61, съобщават от областния оперативен щаб.

40 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 18, Харманли – 4, Свиленград – 6, Любимец – 5, Симеоновград – 1, Тополовград – 6, Минерални бани – 2, Ивайловград – 1, Стамболово – 1. Сред положителните е медицинска сестра от МБАЛ – Хасково.

Починали са мъж на 98 години от община Хасково, диагностициран на 8 декември, със сърдечно и хронично неврологично заболяване, мъж на 82 години от община Хасково, диагностициран на 8 декември, с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 42 години от община Хасково, диагностициран на 16 ноември, за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания, жена на 71 години от община Димитровград, диагностицирана на 7 декември, за която в системата не са въведени придружаващи заболявания, мъж на 75 години от община Димитровград, диагностициран на 3 декември, с хронично неврологично заболяване и мъж на 71 години от община Симеоновград, диагностициран на 9 декември, с онкологично заболяване.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 3 204. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 182. На домашно лечение са 1 578, починали са 167, оздравелите са 1 277.

3 097 са новозаразените в страната при направени 8 587 теста. 157 са починали, а оздравелите са 4 290. 7 151 са настанени в болница, като 588 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.12.2020 21:06 21:06

Има една проста селска Диня не от Хасково, правеща се на директорка на училище дето е за затвора – кой й дава правото на тази да рискува живота и здравето на хората! Не се е спряла да застрашава хората, да събира болни със здрави и да снове с джипката до любимото си училище! Бах ти тъпата патица – вземи директорския стол в къщи ма Диньо! Принеси го с тая джипка и си седни на злобния з-адник! То ясно, че от злъч и злоба нея ковида не я лови – толко е долна и гнусна, че даже вируса бяга от нея! Що си мисли тая простачка, че с пари всичко ще си купи – може да опита и да намери и лагло в болница и лекари, ама онзи от горе не може да купи! Ще й се връща за всичко, което направи като директорка на училище! Вече и се връща, ама една започва!

даааа
даааа
12.12.2020 22:21 22:21

Не е добре с главата жената, не я корете! Живее си в свой си свят, в която тя самата е супер професионалист, голяма директорка на училище, всички я обичат и работили, работи горката – само тя, пък всички други нищо не вършат! Заобиколила се там с едни снегурочки, неграмотници, харманлийки, любимчанки – все отбор некадърници! На техния фон – свети ли свети директоршата като звездица и събира клетвите на нормалните хора!

Back to top button