Хасково

Отличиха институции, участващи в борбата с COVID-19 в Хасковско

Институции и лечебни заведения в Хасковска област бяха отличени за работата им през 2020 г. от областния управител Стефка Здравкова, съобщават от администрацията.

На кратка церемония Здравкова връчи благодарствени грамоти и плакети за дейността им в овладяването на кризисните ситуации в областта през годината, както и в борбата с пандемията от COVID-19.

Награди

Отличия получиха: старши комисар Ангел Цанков – директор на ОД на МВР-Хасково, д-р Соня Димитрова – директор на РЗИ-Хасково, комисар Николай Вълчев – директор на РД ПБЗН – Хасково, д-р Петя Димитрова – директор на ЦСМП – Хасково, д-р Георги Гелов – изпълнителен директор на МБАЛ – Хасково, д-р Димитър Ермов – управител на МБАЛ – Свиленград, д-р Матей Матеев – управител на МБАЛ – Димитровград, д-р Златка Чанкова – управител на МБАЛ – Харманли, д-р Веселин Калфов – управител на СБАЛПФЗ – Хасково.

Награди

Отличие за високи спортни постижения в областта на леката атлетика получи Габриела Петрова, избрана за „Атлет на България“ за 2020 година. Областният управител връчи на шампионката икона на Св. Георги Победоносец с пожелание светецът да бъде неин покровител и да й помага по пътя към върха.

Награди

Стефка Здравкова благодари на ръководителите на институциите и техните служители за всеотдайността, въпреки трудната ситуация и им пожела здраве, късмет и светло посрещане на Коледните и Новогодишни празници.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Да ви яде пешкипа
Да ви яде пешкипа
18.12.2020 17:46 17:46

Др Гелов с кво е заслужил наградата.Цялата болница потъва в ла*на.Колегите работещи на 1ва линия не им дава бонуса от хиляда лева а по петстотин на месец.Къде отиват останалите пари?

Кристиян
Кристиян
18.12.2020 20:08 20:08

шефката на РЗИ с награда? тази жена ми се разкрещя по телефона, без причина …..ниска култура, ниска топка, простачка

мук
мук
18.12.2020 21:52 21:52

Те така простачките една на друга се влекат и подържат! Града се напълни с прости селянки, които си избиват селските комплекси с агресия и вряскане! Разни прости мениджарки, директорки, тикви и дини се правят на велики – ама са просто едни злобни кучки, които не си знаят мярката. и същите такива кучки ги покриват и разперват чадър над тях по останалите инстиуции. Ама като дойдат от няколко телевизии да им изкарат кирливите ризи – ще се посерат от страх. Те това не били, онова не били…, ама иначе голямо гласище за кряскане вдигат!

Потърпевша от РЗИ
Потърпевша от РЗИ
03.02.2021 9:20 9:20

За какви заслуги шефката на РЗИ получава награда…….Тя е за……… нямам думи …..Благодарение на неадекватните мерки на РЗИ…толкова хора си заминаха от този свят…

Back to top button