Хасково

Жандармеристи и полицаи вече дежурят пред големи магазини в Хасковско

От днес екипи на жандармерията и полицията започнаха да дават дежурства пред големи магазини в Хасковска област.

Жандармеристи следяха през целия ден да няма струпвания на хора пред един от големите хипермаркети в Хасково. Тук повече хора са се събрали сутринта, но ситуацията е била овладяна. Няма глобени хора за неспазване на противоепидемичните мерки. От магазина също имат охранители, които следят за случващото се на входа.

Подобна е ситуацията и в областта. Проверки се извършват и по пазарите. Те ще продължат до края на Коледно-новогодишните празници. В инспекциите на търговските обекти участват и други институции, сред които са РЗИ и Агенцията по храните.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2020 21:35 21:35

Haha very funny

Наблюдател
Наблюдател
19.12.2020 22:55 22:55

Следели цял ден?? Два пъти бях до кауфланд днес и един път до Лидл . Е ,нито веднъж нямаше полиция или жандармерия отпред , че да следвт … глупости

Георги Х.
Георги Х.
20.12.2020 0:53 0:53

Никакъв контрол в автобусите? Разредени са. Днес Хасково-Пловдив бяхне натъпкани до дупка…. Без маски, както пътниците така и шофьора. Качват се хора от селата слизат… нутаница – пълно безхаберие никакъв контрол. Това пред магазините е показна гимнастика с чоплене на семки на полицията.

Анонимен
Анонимен
20.12.2020 17:17 17:17
Отговор до  Георги Х.

Вземи се гръмни вместо да се насираш от страх!!!

Ххх
Ххх
27.12.2020 14:15 14:15
Отговор до  Георги Х.

Голяма работа. Хората трябва да пътуват. Нали носят намордници да ги пазят.

Back to top button