Хасково

В 17:00 часа лепят списъците с оценките на седмокласниците

Изпитът по БЕЛВ 17:00 часа днес във всяко училище в област Хасково ще бъдат разлепени списъците с оценките от двойния изпит на седмокласниците, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов

За разлика от друг път, тази година общ списък с резултатите на всички явили се няма да има. Досега такъв списък се разлепяше на две места – в Обединени ученически общежития в Хасково и в ОУ „Пенчо Славйков“ в Димитровград. 

Освен в училищата, в които са държали изпита, седмокласниците ще могат да видят оценките си и в сайтовете на Регионалния инспекторат и на Министерството на образованието. Там проверката става по входящ номер, поясни Панайотов.

Колко деца са издържали двойния изпит след 7 клас и дали и тази година тройката ще бъде достатъчна за прием в елитните гимназии ще стане ясно следобяд. Тогава ще са готови обобщените резултати от външното оценяване и изпита за кандиданстване след 7 клас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button