Хасково

49 новозаразени с коронавирус и петима починали в Хасковско

49 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, петима са починали, съобщават от областния оперативен щаб.

22 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 13, Харманли – 1, Свиленград – 8, Тополовград – 3, Симеоновград – 1, Ивайловград – 1.

Починали са жена на 91 години от община Хасково, диагностицирана на 24 декември, мъж на 83 години от община Хасково, диагностициран на 24 декември, мъж на 64 години от община Хасково, диагностициран на 21 декември, мъж на 89 години от община Хасково, диагностициран на 16 декември и мъж на 88 години от община Хасково, диагностициран на 16 декември.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 3 922. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 129. На домашно лечение са 1 269 души, починали са 231, а оздравелите са 2 293.

Един от установените случаи, съобщени през изминалите дни, е прехвърлен по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

1 729 са новозаразените в страната при направени 8 475 теста. 110 са починали, а оздравелите са 2 933. 4 831 са настанени в болница, като 467 са в интензивни отделения. За последното денонощие са ваксинирани 714, като общо са 4 608.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.12.2020 16:58 16:58

Някой може ли да обясни – щом до тук сме втори по смъртност как ще се справи държавата с новия щам на короната? Да, икономиката е важна! Но ако не останат хора, които да работят, пардон за Хасково – да робуват на чорбаджиите каква икономика ще се върти! То алъж вериж до време – а после кой ще произвежда! И сега реват частниците, че нямало квалифицирани кадри. За заплатите мълчат, ама това е отделен въпрос. А като изпопадат и тези дето малко от малко си разбират от работата? А иначе по държавните места знаем как е – калинка до калинка, от неграмотни до некадърни, или с купени постове! Мазни лизачи и лизачки, които само се превъзнасят или крещят и заплашват! Всичко се разпада а ако ни помете и следваща вълна – на къде ще се оглеждаме незнам!

Back to top button