Хасково

Крадец се връща на местопрестъплението, хващат го

Златарско ателиеКражба на 7-грамов златен пръстен вдигна на крак полицаите във вторник. Около 15:00 часа двама мъже и една жена влезли в златарски магазин под Универсалния магазин в Хасково. 58-годишната собственичка им показала пръстените. При прибирането им обратно във витрината обаче жената забелязала, че един от тях липсва

Пред тримата клиенти хасковлийката съобщила за липсващия артикул, но в процес на разговора не станало ясно кой е крадецът.

Веднага след като тримата клиенти напуснали магазина жената подала сигнал в полицията и прегледала записа от камерите. На него ясно се видяло, че единият от мъжете взел пръстена в едната си ръка и го скрил в панталона си.

Няколко часа по-късно за учудване на 58-годишната хасковлийка крадецът се върнал отново. Този път, за да купи пръстен. Обирджията попитал жената „Хванали ли са крадеца“. Тя хладнокръвно отговорила, че са го хванали, но тъй като в магазина няма камери го помолила да остане, за да свидетелства. Младият мъж се съгласил и изчакал идването на полицаите. Вместо да свидетелества обаче, той бил задържан.

Междувременно крадецът, който е 21-годишен харманлиец, обяснил, че след като откраднал пръстена отишъл в града на Белоногата, продал го и с парите се върнал да купи друг пръстен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button