Хасково

49 нови с коронавирус, трима починали и 74 оздравели в Хасковско

49 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, трима са починали, а оздравелите са 74, съобщават от областния оперативен щаб.

16 от положителните са в община Хасково, Димитровград – 17, Харманли – 5, Свиленград – 2, Любимец – 4, Стамболово – 1, Ивайловград – 2, Минерални бани – 1, Маджарово – 1.

Починали са жена на 80 години от община Димитровград, диагностицирана на 23 декември, жена на 83 години от община Хасково, диагностицирана на 2 януари и мъж на 64 години от община Хасково, диагностициран на 16 декември.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 4 085. Общо хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 126. В МБАЛ – Хасково са настанени 40, МБАЛ – Димитровград – 7, МБАЛ – Харманли – 24, МБАЛ -Свиленград – 23, Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково – 17, МБАЛ – Хигия – 1, в болници заведения извън областта се лекуват 15. На домашно лечение са 1 078 души, починали са 257, а 2 624 са оздравели.

1 002 са новозаразените в страната при направени 10 088 теста. 59 са починали, а оздравелите са 2 023. 4 262 са настанени в болница, като 379 са в интензивни отделения. 2 465 са ваксинирани вчера и са вече общо 7 913.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ани Стоянова а.к.а Лени Смол
Ани Стоянова а.к.а Лени Смол
07.01.2021 8:47 8:47

Здравейти, групичка. Айди да се спитами и да го изговорими, вие какви искахти да станити когато бяхте на 40?
Аз все ни мога да реша какво да кандидатствам в унито. Мама, която ми плаща цигарити, ме принуждава да запиша медицина, но аз ни съм много убедена дали ще успявам да съчетавам ученето с работата в новомясто.ком. Имам и друг проблем – групичка, вие как успявате да останете концентрирани и да не се разсейвате. Всеки път когато започна да чета кандидат-студентския справочник, за да си избера специалност, мислите ми се отнасят в посока гащи за цикъл, китове за интимна прическа, методи за спешна контрацепция, серуми против бръчки, бретони, ритуали за вечна младост, какво ни очаква в любовта, менструални чашки, мехлеми против вагинални гъби, дюнери, ракия, дрешки, боти с пух, дамски превръзки, якета с пух, лекарства за лечение на диария, ритуали за лесни пари, кредити и пластчни операции. Понякога си мисля, че светът не заслужава целия този финес и гламур….
П.П Бъдете победители, групичка, защото провалилите се коне ги застрелват…

Back to top button