Хасково

БДЖ пусна нови влакове от Хасково и Димитровград

Нови влакове за връзка на Хасково и Димитровград с областните центрове София, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Враца, Разград, Силистра, Шумен, Търговище и Добрич са пуснати от началото на годината, съобщават от БДЖ.

Единият от влаковете тръгва 00:05 ч. от Хасково и е с прехвърляне в Димитровград в 00:47 ч. на нощния влак за Варна. В гара Стара Загора той прави бърза връзка с новия нощен влак за Северна България с крайна гара Русе.

В обратна посока жителите и гостите на Хасково и областта ще могат да пътуват от същите области с новия крайградски влак Димитровград – Хасково. Той заминава от Димитровград в 22:45 ч. след пристигането на влаковете от София и Русе.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шуменски влак
шуменски влак
13.01.2021 13:00 13:00

Харесва ми картата. Някой може да се излъже, че имаме добра ЖП свързаност от Хасково, което за съжаление не е така.
Все пак, да, положителна новина е добавянето на трето влакче за деня. Май ще е по-добър вариант от предишното в 11 часа.

Справка
Справка
13.01.2021 13:16 13:16

Брой пътници (без служебни карти от БДЖ)през 2020г. пристигнали или отпътували от гара Хасково може ли някой да посочи? Аз залагам на по малко от 1 на ден!

Иван
Иван
14.01.2021 0:29 0:29

Картата е много заблуждаваща.Реално няма и един директен влак.За някои от градовете трябва да смените до четири влака с престой м/у влаковете от 20мин. до няколко часа.

Back to top button