Регион

36-годишен без книжка катастрофира при опит да избяга от полицаи

Неправоспособен водач е направил опит да избяга от полицейска проверка, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 15 януари около 16 часа полицаи от Ивайловград са патрулирали в района на „Попова чешма“. При вида им движещ се срещу тях лек автомобил Ауди е тръгнал обратно в посока село Свирачи. Застигнат е от полицаите в началото на селото, където колата се е ударила в строителни материали на тротоара.

Униформените са заловили неправоспособния 36-годишен водач от котелското село Градец и са установили, че Ауди-то е с поставени чужди регистрационни табели и без документи за регистрация. Колата е иззета с протокол, а водачът й е задържан до 24 часа.

35-годишен пък е заловен да управлява колесен трактор край село Плевун без поставени табели. При справка се оказало, че липсват документи за регистрация. В хасковското село Стойково е хванат без регистрационни табели водач, който шофирал лек автомобил Ауди. Униформените констатирали, че 15-годишният е неправоспособен, а возилото е бракувано.

Мъж на 21 г. от село Крепост е заловен да шофира Нисан по улиците на селото с 1.59 промила алкохол и е задържан. В управлението в областния град на 17 януари са били доведени двама водачи, шофирали в нетрезво състояние. Първият на 51 г. от село Минерални бани е управлявал Форд с 2.80 промила алкохол в село Долно Брястово, а вторият на 46 г. от Хасково е шофирал по улиците на града Ваз с 1.46 промила. И двамата не са задържани поради здравословни причини.

С фалшива шофьорска книжка е задъжан мъж на 35 г. от Симеоновград. Той е заловен с лек автомобил Ауди в града и показал шофьорска книжка с образец от Италия. От направената справка се оказало, че е неистинска.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button