Хасково

Ваксинирани лекар и санитарка в Хасковско са с COVID-19

Лекар от Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково и санитарка от МБАЛ – Харманли са с COVID-19, въпреки че вече им е била поставена първата доза от ваксината, потвърдиха за Haskovo.info от лечебните заведения.

Засега при тях инфекцията протича сравнително леко. Те се лекуват в домашни условия. Според специалисти няма връзка между поставената ваксина и последвалото заразяване с коронавирус.

Haskovo.info припомня, че по-рано от областния оперативен щаб обявиха, че имунизацията на медиците в областта продължава. Утре пристигат още 108 дози от ваксината срещу COVID-19.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

6 коментара

  1. Здравейте, групичка. Днес цикАлАт ми дойде, затова реших да обсъдим вълнуващите неща в живота. Хайде, момичета, кажете вие какви хигиенни продукти използвате – гащи, превръзки, тампони или менструална чашка? А от кое лекарство за диария и марка тоалетна хартия сте доволни? Какво ще ми препоръчате, за да подобря представянето си в новомясто.ком, така че да привлека повече платежоспособни зрители?

    1. Защото ако още някой ме елиминира от някъде, ще се обеся

  2. Разбира се, че няма връзка между двете. Явно ваксината не е ефикасна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button