Любопитно

Събират най-добрите фотографии и рисунки за „Вълшебството на сезоните“

За десета поредна година Астрономическата обсерватория при хасковския Младежки център обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните“, съобщават от общината.

Те са посветени на настъпването на астрономическата пролет. Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони.

Участниците са разделени във възрастови групи от 1 до 12 клас. Те могат да изпращат до четири свои творби, като се поощрява те да бъдат посветени на различните сезони. Фотографиите и сканираните рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20MB. Творбите трябва да бъдат придружени със заглавие на творбата, имената на автора и училището или школата, както и координати за обратна връзка.

Конкурсните творби се изпращат на e-mail: astrokonkurs@gmail.com. Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 12 март. Допуснатите до участие творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс „Вълшебството на сезоните“.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button