Хасково

Учител и лаборант са сред 52 новозаразени с коронавирус в Хасковско

52 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, един е оздравял, съобщават от областния оперативен щаб.

Сред положителните е учител в хасковската детска градина „Осми март“ и под карантина ще бъдат поставени 25 деца и двама от персонала. Заразен е и лаборант в МБАЛ – Хасково.

41 от новите случаи са в община Хасково, Димитровград – 7, Харманли – 2 и Свиленград – 2.

5 054 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 127. На домашно лечение са 935, починали са 311, а оздравелите са 3 681.

1 068 са новозаразените в страната при направени 11 091 теста. 47 са починали, а оздравелите са 656. 3 421 са настанени в болница, като 289 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ивелина
Ивелина
16.02.2021 14:06 14:06

Хасково инфо, вие като журналисти можете да направите запитване защо в Хасково така се бави ваксинацията във втора фаза. Няма никаква информация от страна на държавните институции. Защо се забави толкова много и почти спря ваксинацията на учителите? Кой ги изпреварва? Какъв е този хаос в Хасково? И защо никой не дава информация? На вас разчитаме!

Back to top button