Хасково

Световното би дузпата на „Мисия Лондон“

Лятното киноС нашумелият филм „Мисия Лондон“ привлича зрители единственото кино в Хасково. Родната продукция, чиито приходи до момента надхвърлят 2.5 млн. долара, ще се прожектира до 15 юли в Лятното кино в парк „Кенана“. Заради световното по футбол обаче малцина се изкушават да  гледат най-новата лента на режисьора Димитър Митовски. От киното се надяват, че след финала на Мондиала в неделя посещаемостта ще се увеличи.

Атракционът под звездите разполага с 60 места, а цената на билета за „Мисия Лондон“ е 3 лв. С левче по-малко ще плащат зрителите на останалите филми, които ще бъдат на екран това лято.

Сред тях са едни от най-новите холивудски продукции „Центурион“ и „Робин Худ“, в който участват Ръсел Кроу и Кейт Бланшет. „Това е едно от най-евтините кина в България“, уверяват от лятното кино на „Кенана“. То е единственото в областния град, където феновете могат да гледат филми на голям екран. Заради липсата на закрит киносалон много хасковлии са принудени да пътуват през годината до Пловдив или Стара Загора, за да гледат избраното от тях заглавие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дф
дф
08.07.2010 16:51 16:51

извинете ме но в тази мизерия кой ще отиде

xaxa
xaxa
08.07.2010 17:09 17:09

hah mii da napravqt edno zakrito kinoo shtoto go razvalixa predishnoto ..

Анонимен
Анонимен
10.07.2010 11:13 11:13

Значи има прожекции до 15 юли ?

Back to top button