Хасково

Ученик и учители са сред 43 новозаразени с коронавирус в Хасковско

Ученик и двама учители са сред новозаразените с коронавирус в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Положителен е ученик във ФСГ „Атанас Буров“ в Хасково и под карантина ще бъде поставен 12 Г клас. Заразен е учител в хасковското ОУ „Любен Каравелов“, като под карантина ще бъдат поставени 2 А и 2 В клас. Инфектиран е и учител от димитровградското ОУ „П. К. Яворов“, като под карантина ще бъдат поставени 4 А, 4 Б и 7 клас.

43 са новите случаи на коронавирус през последното денонощие в областта, двама са починали, а 57 са оздравели. 32 от заразените са в община Хасково, Димитровград – 5, Харманли – 4, Свиленград – 1, Стамболово – 1. Починали са мъж на 77 години от община Хасково, диагностициран на 16 февруари и мъж на 80 години от община Хасково, диагностициран на 18 февруари.

5 175 са потвърдените случаи на инфекцията от началото на пандемията в Хасковска област. Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 145. На домашно лечение са 971 души, починали са 320, а оздравелите са 3 739.

1 086 са новозаразените в страната при направени 10 926 теста. 42 са починали, а оздравелите са 744. 3 704 са настанени в болница, като 300 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сбъркана система
сбъркана система
20.02.2021 8:30 8:30

Мандатност на директорските постове по училищата! Не може психически неуравновесени личности да управляват училище, за управляват колектив, да вземата решение за децата и учениците! Не може хора, които не са били учители и не са били в системата на образованието да заемат постове в училища и изобщо да работят по училищата!

Анонимен
Анонимен
20.02.2021 8:45 8:45

Я да си отговорим на следните въпроси: Имам ли право на работното си място да изказвам свободно мнение? Имам ли право да имам различно мнение от това на Лицето начело на институцията? Имам ли право изобщо да изказвам някакво мнение? Имам ли право да се обличам, без да ми нареждат с какво и кога? Имам ли право да подреждам бюрото си както аз смятам за рационално? Имам ли право да ставам от това бюро, за да се раздвижа? Имам ли право да отвръщам поглед от купищата работа, която винаги е СПЕШНА? Имам ли право да пия течности, да ям и не смея да попитам – малко обедна почивка? Имам ли право да ходя до тоалетна поне на прибежки? Имам ли право да се разболея без да ме обвиняват за това, имам ли право на лични ангажименти, особено когато са свързани с чакане по боксуващи държавни институции? Имам ли изобщо някакви права? Има ли нещо по измислено от т.н кодекс на труда? Ако имате повече от три отговора НЕ – значи сте роби?

Back to top button