Хасково

Ученик и учител са сред новозаразените в Хасковско

Ученик и учител са сред новите 25 случая на коронавирус в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Положителен е ученик в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково, като под карантина ще бъдат поставени ученици от 11 Г клас и четирима учители. Инфектиран е и учител от ПГТ „Александър Паскалев“ в Хасково и под карантина ще бъдат поставени ученици от 11 В и 11 Г клас.

6 от новите случаи са в община Тополовград, по 5 са в Хасково и Харманли, Свиленград и Любимец – по 3, Димитровград – 2, Минерални бани – 1. Починали са жена на 72 години от община Димитровград, диагностицирана на 28 февруари и мъж на 76 години от община Любимец, диагностициран на 25 февруари. Вчера са поставени 370 дози ваксина.

5 789 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 213. На домашно лечение са 1 064 души, починали са 354, а оздравелите са 4 158.

1 154 са новозаразените в страната при направени 6 182 теста. 22 са починали, а оздравелите са 589. 5 093 са настанени в болница, като 425 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button