Хасково

Ученик и учители са сред 99 новозаразени с коронавирус в Хасковско

Ученик и учители са сред новите 99 случая на коронавирус в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Положителен е ученик в ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково, като под карантина ще бъдат поставени 37 ученици от XI клас и трима учители. Заразен е един от персонала в Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ в Хасково. Тук под карантина ще бъдат поставени шест потребители и двама души от персонала. Инфектирани са трима учители от ЦСОП „Стефан Василев“ в Свиленград и под карантина ще бъдат поставени шест ученици от VI клас и едно дете от предучилищна група. Положителен е и учител от детската градина в тополовградското село Радовец, като под карантина ще бъдат поставени 13 деца и трима души от персонал.

50 от новите случаи са в община Хасково, Димитровград – 5, Харманли – 4, Свиленград – 11, Симеоновград – 2, Тополовград – 16, Любимец – 8, Ивайловград – 2, Стамболово – 1. Оздравели са 48, като са поставени 514 дози ваксина. Починали са шестима.

5 935 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 207. На домашно лечение са 1 117 души, починали са 362, а оздравелите са 4 249.

3 004 са новозаразените в страната при направени 16 876 теста. 65 са починали, а оздравелите са 1 280. 5 463 са настанени в болница, като 437 са в интензивни отделения. Поставени са 15 920 дози ваксина.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пълна лудница, ама на живо!
Пълна лудница, ама на живо!
07.03.2021 7:34 7:34

За съжаление 99, 9 процента от държавните институции в града се управляват от „средностатистически кучки“ платили си за постовете, на които ги държат, защото се отчитат или свеждат глава пред силните на деня. Никой не мисли за здравето на хората! Този тип „средностатичестически кучки“ имат много екстри като – зъл нрав и мощни децибели за кряскане, психически отклонения, обикновено са нелицеприятни, но пък са плитки в ума и неудържимо самовлюбени – напълно загубили връзка с реалността! Такива хора са в състояние да поискат веднага да им се свали луната или да се прекрои световния ред само защото ТЕ ИСКАТ и го ИСКАТ ВЕДНАГА, защото са на някакъв си стол!

бам
бам
07.03.2021 8:38 8:38

То затова всяка дейност в града се разпада – пълен хаос! Навсякъде калинки без съответното образование и още по-лошо – не разбират какво работят и за какво са на работа! Мислят си, че да се работи значи да се ходи за сладки приказки, да се пие кафе, да се следи началническия за-дник и да се кима, да се съгласяват и леят комплименти! Всичко е по-шуробаджанащина, роднински връзки и съученички! А това нещо дето се вика „работа“ е много досадно и май само си се върши!

Back to top button