Хасково

Учители и медицинска сестра са сред новите с COVID-19 в Хасковско

Двама учители и медицинска сестра са сред новите 47 случая на коронавирус в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб.

Те са от детска градина „Рай“ в Любимец и под карантина ще бъдат поставени деца от I Б и II Б група. Положителен е и един от персонала в ЦСОП „Стефан Василев“ в Свиленград, като под карантина ще бъдат поставени 15 ученици.

9 от случаите са в община Хасково, Димитровград – 12, Харманли – 9, Свиленград – 4, Симеоновград – 1, Тополовград – 2, Любимец – 9, Ивайловград – 1. Починали са четирима мъже от община Хасково. Двама са оздравели през денонощието и са поставени 141 дози ваксина.

5 982 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. Хоспитализираните с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 209. На домашно лечение са 1 156 души, починали са 366, а оздравелите са 4 251.

1 426 са новозаразените в страната при направени 10 473 теста. 22 са починали, а оздравелите са 584. 5 629 са настанени в болница, като 452 са в интензивни отделения. Поставени са 2 654 дози ваксина.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.03.2021 14:39 14:39

Няма управленски кадри на място, които да си разбират от работата и да им пука за подчинените, пък и за всички останали, с които имат досег и дори са отговорни за живота и зравето им! Те началническите столове не могат сами да управляват – трябват и глави за тая работа! Ама не някакви надути самовлюбени…, а истински отговорни и съпричастни Хора. Ако в един управленски стол я няма правилната глава – циркът става пълен. Всяко място се напълва с още плиткоумни и неправилни глави – некадърни, неопитни, неморални, които не умеят нищо и само чакат ред пред главния Стол да се помазнят и да споделят велики планове, които така и нямат капацитет да реализират! Когато главата в главния стол не е правилната – тя си знае и трепери от ужас да не я засечнич някой! Затова се заобикаля умишлено с още по-гнили глави и пред които да блести! Когато главата в управленския стол не е правилната – тя се изяжда от вътре, защото знае на колко и с какво е задължена, такава глава не е независима, такава глава е мижитурка на повикване, готова да стори всичко, за да остане на стола си. И съвсем естествено такава глава не може да чака нито уважение, нито съчувствие, нито милост. „Каквото посееш – такова ще жънеш“ е казал народа!

изкуството не е виновно
изкуството не е виновно
07.03.2021 15:06 15:06

Моля не обиждайте цирка – циркът е изкуство. За това, което описвате си има друга дума – СВИНЩИНА от свине и свинки!

дай
дай
07.03.2021 19:50 19:50

А така, БРАВО! Гласът на народа трябва да се чува! Дори през цедката на цензурата!

Back to top button