Хасково

4 620 вече декларираха доходи в НАП – Хасково

4 620 вече са декларирали доходите си, получени през миналата година, съобщават от офиса на НАП в Хасково.

2 770 от декларациите са подадени с ПИК, а други 1 250 – с квалифициран електронен подпис. Още 5 работни дни имат физическите лица да ползват отстъпка при плащане на дължимия данък върху доходите си. Възможността е до 31 март, като отстъпката е от 5%, но не повече от 500 лв. от сумата за довнасяне по годишна данъчна декларация. Тя се полага само ако лицето обяви доходите си до 31 март, плати данъка в същия срок и няма подлежащи на принудително изпълнение стари задължения към бюджета.

В условията на извънредна епидемична обстановка от НАП препоръчват да се ползват максимално електронните услуги на Агенцията. В случай на неотложна необходимост от лично посещение в офис, клиентите трябва да спазват стриктно въведените противоепидемични мерки в страната – носене на предпазна маска и спазване на дистанция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button