Видео

По следите на един труп – ВИДЕО

Санитарката предала трупаМедицински персонал и полицаи от две дирекции бяха впрегнати да издирват труп, който изчезна от моргата в Хасково. След като стана ясно, че санитарка го е предала на близките му преди аутопсията дисциплината в болницата е затегната. Ключ за патоанатомията вече има само в централата на лечебното заведение и той се дава срещу подпис.

Медицински персонал и полицаи от две дирекции бяха впрегнати да издирват труп, който изчезна от моргата в Хасково. След като стана ясно, че санитарка го е предала на близките му преди аутопсията дисциплината в болницата е затегната. Ключ за патоанатомията вече има само в централата на лечебното заведение и той се дава срещу подпис.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Gloriya
Gloriya
31.07.2010 23:22 23:22

mojeli 3 meseca da ne polucavat zaplati vsicko ste pravyat horata za pari vsicko stepredadat doktorite zimat pari a sanitarkite deto miyat toletni sa gladni

Back to top button