Хасково

Съседи извикаха полиция заради шума от празничния концерт

Васко КръпкатаПолицаи пристигнаха на първия концерт за Дните на Хасково заради сигнал за шум, подаден от живеещи в близките до площадка „Спартак“ блокове. Това се случи около 30 минути след полунощ, когато на сцената се появи Васко Кръпката. Концертът се проточи с час повече от обявеното.

Концертът в първия празничен ден започна с изпълнения на ансамбъл „Южняци“. Веднага след фолклорната програма на сцената излязоха Деница от „Мюзик Айдъл“ и „Шоу бис“. Последва смяна на жанра към по-твърда музика с „Бляк слорд“ и „Крос файер“.

Финалът бе за мелодичните хитове от близкото минало в изпълнение на Кръпката. Дочакаха го едва няколко десетки фенове. Заради тях изпълнителят предпочете да заложи на популярните си песни вместо, както бе предвидил, да представи нови парчета.

 Ансамбъл Южняци  Деница
 Бляк слорд и Крос файер  Публиката

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nedovolen
nedovolen
07.09.2010 9:33 9:33

Тия съседи дали нещо не се изживяват на важни, а ? те не знаят ли, че живеят до площадката, където веднъж в годината се правят концерти. или от злоба и хасковска завист пак са се направили на пострадали ?! Да сте чули софиянци да реват срещу концертите на стадион Васил Левски ? Ние затова нищо нямане -щото сме неблагодарни мрънкачи

bg
bg
07.09.2010 10:32 10:32

българинът е като стара мома
вечно недоволен, всички са му криви, всичко е пълен провал
нонстоп хленч и циврене

drajko
drajko
07.09.2010 10:37 10:37

не е българска черта, а хасковска простотия. защото нищо не заслужаваме … толкова злобен и прост народ , събран в един град- това сигурно е някакъв социален експеримент, не може да е случайност … затова друг път нищо-ни концерти, ни веселие,, за хасковлии само мор !

Гражданя
Гражданя
07.09.2010 15:52 15:52

Очаквайте в сряда фойрверките-всички сгради в района ще треперят…/учудени от простотията/ А и панаира на Ямача е „страхотен“ !!!

Анонимен
Анонимен
09.09.2010 20:10 20:10

kato iskate da imate ne6to pokanete si gi u vas.i vie kato doidete ot selata na koncert mnogo vi e kef 4e imate otkrit list za pose6tenie na praznicite na grad haskovo.koncerti se pravqt v razumno vreme.ne ot 22 h do 2 h sutrinta.

Back to top button