Видео

Дни на Хасково – 9 септември

Дни на Хасково - 9 септемвриСимволът на Хасково – Св. Богородица е представена в изложба в галерия форум послучай празника на града. На 8 септември концерт за публиката изнесе танцов ансамбъл „Хасково“.

Символът на Хасково – Св. Богородица е представена в изложба в галерия форум послучай празника на града. На 8 септември концерт за публиката изнесе танцов ансамбъл „Хасково“.

Haskovo.info представя видео хроника на празничните събития благодарение на телевизия Рекординг Аида.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРАЖДАНИН
ГРАЖДАНИН
09.09.2010 21:06 21:06

САМО ЧАЛГАТА ЛИ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ И ПОСТАВИХТЕ НА ПЪРВО МЯСТО – ТОЛКОВА ДОБРИ ОПЕРНИ ИЗПЪЛНИТЕЛКИ ПОКАЗАХА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ТОЛКОВА ДОБРИ ЦИГУЛАРКИ,С КОИТО МОЖЕМ ДА СЕ ГОРДЕЕМ , 140 ДЕЦА ОТ АНСАМБЪЛ „ХАСКОВО“ ИЗНЕСОХА СПЕКТАКЪЛ „ДОБЪР ВЕЧЕР,МОЙ ГРАД “ , НО ЗА ВАС НАЙ-ЦЕННОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ Е БИЛО ОТНОВО ЧАЛГАТА – КАКВО ПАДЕНИЕ И НА МЕДИИТЕ ! ЖАЛКО !
АЛКО !

фен
фен
11.09.2010 22:33 22:33

Прекрасни концерти на спортната площадка в деня на празника . Грандиозен спектакъл на ансамбъла под ръководството на Ана Димитрова – зрителите се впечатлиха ,толкова много деца и толкова красиво изпълнение – БРАВО ! Препълнена спортна площадка с хора и появата на Десислава съвсем екзалтира публиката . Хубаво, много хубаво ,празнично !

Back to top button