Хасково

ГЕРБ Хасково с тиктокър в листата, отново ще разчитат на преференции

ГЕРБ – Хасково внесе листата си с кандидати за народни представители за изборите на 11 юли в Районната избирателна комисия. В нея голяма част от имената са подменени в сравнение с тези от изборите през април. Първите две места обаче са запазени.

Водач на листата е Делян Добрев, втори – Георги Станков, който стана рекордьор по преференции в национален план и измести Добрев от първото място. Аз имам обяснение за този факт, коментира след внасянето на листата Делян Добрев. Огромният брой преференции за Станков – близо 14 000 се дължал на твърдите партийни ядра. Тъй като след второто място в листата ни през април имаше основно представители на гражданската квота, партийният актив гласува така, за да не бъде изместен Станков, заяви Добрев, но това не означавало, че членовете на ГЕРБ не одобряват представители на гражданската квота.

Аз се гордея с резултатите ни и ние отново залагаме на конкуренцията в листата, защото това води до добри резултати, посочи водачът. Той обаче не очаквал да се повтори резултатът от април, когато ГЕРБ имаше над 41 000 гласа в Хасковска област. Причините – много от хората щели да са на почивка, други се уморили от много избори, а освен това срещу партията вървяла негативна кампания.

Всички кандидати за народни представители на ГЕРБ са местни хора, много от тях млади със свежи и модерни идеи. Така Добрев описа листата на партията. В нея място е намерил и тиктокър. Живко Спасов е от Ивайловград и е общински съветник от ГЕРБ там. Забелязах го в Тикток и ми направи добро впечатление, затова го поканих в листата, обясни Делян Добрев, който също ползвал Тикток, но още не бил измислил какво да публикува в него.

ГЕРБ
Живко Спасов

Живко Стайков има 200 000 последователи и 10 милиона харесвания в популярната социална мрежа за видеосподеляне, където е популярен като Kibritq. Аз смятам, че младите хора са умни и знаят какво точно искат, а ГЕРБ е по-доброто бъдеще за България, каза той след регистрацията на листата днес. Все пак в Тикток няма да вкарва много политика, за да не отблъсне последователите си.

Трети в листата на ГЕРБ е представителят на коалиционния партньор СДС Стефан Димитров, който беше четвърти по преференции на изборите през април. Той отново припомни, че негов основен приоритет е привличането на инвестиции в региона, както и Зелената сделка. Политиците трябва да разберат, че е важно държавата да помогне за реализацията на хората, които предстои да изгубят работата си заради закриването на ТЕЦ-овете от маришкия басейн. Трябва да се възползваме от местоположението на региона и полиците да работят за хората тук допълни той.

Целта на ГЕРБ е отново да има трима народни представители в следващия парламент, обобщи водачът Делян Добрев. Тези, които бяха в предишната листа, а сега не са, са се оттеглили по собствено желание, уточни Добрев. Сред тях е и избраният за депутат в 45-то Народно събрание Сашо Савов.
ГЕРБ
Ето и цялата листа на ГЕРБ – СДС Хасково за изборите на 11 юли:

  1. Делян Александров Добрев – икономист – Хасково
    Политик от ГЕРБ, икономист, Министър на икономиката, енергетиката и туризма в първото правителство на Бойко Борисов. Депутат в 41, 42, 43, 44 и 45 НС. Председател на Комисия по енергетика в НС 2014 – 2019. Владее английски език. Делян Добрев е женен с три деца.
  2. Д-р Георги Тенев Станков – ветеринарен лекар – Любимец
    Магистър по ветеринарна медицина. Народен представител в 44 и 45 НС. Член на Комисията по отбрана, Комисията по земеделието и храните и на Комисията по политиките за българите в чужбина.
  3. Стефан Димитров Димитров – икономист – СДС- Димитровград
    Икономист, прокурист на „Неохим“ АД. Кмет на община Димитровград в мандат 2007-2011 г. Председател на Общински съвет – Димитровград в мандат 2011-2015 г. Регионален председател на КРИБ за област Хасково. Владее английски език. Семеен, баща на три деца.
  4. Динко Петров Тенев – икономист – Хасково
    Икономист, магистър по стопанско управление. Работил в сферата на енергетиката и ВиК – сектора, два мандата общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Хасково. Заместник-кмет на община Хасково.
  5. Божидар Петков Петков – икономист – МГЕРБ Димитровград
    Магистър по бизнес и управление от Икономически университет във Варна. Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград, предприемач.
  6. Митко Костадинов Полихронов – предприемач – Хасково
    Народен представител в 44 НС. Член на Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по енергетика. Женен с две деца.
  7. Евгения Даниелова Ангелова – финансист – Хасково
    Депутат в 43 и 44 НС, зам.-председател на КБФ и член на КЕВКЕФ. Магистър по финанси от университет в САЩ и магистър по бизнес администрация от Великобритания. Владее английски, семейна с едно дете.
  8. Д-р Стефка Здравкова Стефанова– ветеринарен лекар – Харманли
    Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора със собствена ветеринарна практика. Областен управител на област Хасково от 2019 година до май 2021г. Преди това заема поста заместник областен управител. Д-р Стефка Здравкова е майка на две деца.
  9. Митко Петров Петров – икономист – МГЕРБ Хасково
    Магистър по „Маркенинг“ от ПУ “Паисий Хилендарски“. С 9 годишен стаж в сферата на маркетинга в една от най-големите пивоварни компании. Два пъти избиран за общински съветник от ГЕРБ Хасково. От 2019 г. до май 2021г. заместник областен управител на област Хасково.
  10. Живко Цветков Спасов – тик токър – МГЕРБ Ивайловград
    Член МГЕРБ, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Ивайловград. Тик токър с над 190 хиляди последователи в социалните мрежи и над 10 млн. харесвания на публикации.
  11. Атанас Емилов Асенов – предприемач – Хасково
    Два мандата общински съветник от ГЕРБ Хасково, предприемач.
  12. Гергана Илиева Петрова- педагог – Хасково
    Магистър по математика към СУ „Св. Климент Охридски“, специализация: Учител по математика и информатика. Гергана Петрова е директор на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ Хасково. Общински съветник от ПП ГЕРБ в общински съвет Хасково. Омъжена с две деца.
  13. Д-р Мариян Дойчев Кръстев – ветеринарен лекар – Свиленград
    Дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет Стара Загора, работи в ОДБХ Свиленград, общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Свиленград, владее английски и руски език.
  14. Мария Йорданова Белчева – икономист – МГЕРБ Любимец
    Бакалавър от Университета по хранителни технологии, специалност „Индустриален мениджмънт“ с професионална квалификация инженер – мениджър. В момента учи магистътска степен в УХТ, специалност „Корпоративен бизнес и предприемачество“. Владее английски език, семейна.
  15. Емил Димитров Френгов – инженер- химик – МГЕРБ Димитровград
    Общински съветник от ГЕРБ в Общински съвет Димитровград. Магистър инженер-химик от Химикотехнологичен и металургичен университет София (ХТМУ). Работи във фирма за производство и флексопечат на термо-свиваеми фолиа и опаковки. Владее английски език.
  16. Георги Валентинов Димитров – футболен съдия – МГЕРБ Хасково
    Бакалавър- специалност “Педагогика на обучението по физическо възпитание”, квалификации: ски инструктор, спортно ориентиране, инструктор по кану каяк, сърф и водни спортове, бадминтон, тенис, футбол и др.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бухаха
Бухаха
07.06.2021 14:21 14:21

Не си понасят миризмата ли, че са с тези маски? Като си спомня надскачането с преференции в предните избори, много е вероятно. Кибритчето дали се радва на този билет в трета класа на „Титаник“?

1488
1488
07.06.2021 15:54 15:54

палячовци гробаджийй ,никога повече ГРОБ !!!!!!

хасковлия
хасковлия
07.06.2021 16:01 16:01

Защо на Митко Полихронов не пишете какво образование има ?!

Калинчо
Калинчо
07.06.2021 16:15 16:15

Счетоводител -конски доктор- счетоводител – влогър – конски доктор-счетоводител……. Сърдите и уплашени мутри – никога повече за вас и ченгеджийсата ви партийка!

Иван Иванов
Иван Иванов
07.06.2021 17:43 17:43

Голяма карикатура, особено Семката, горкия, той се натрошил бе, как ще печели преференции. Сега е редно кака Христинка Боева, неговата подлога да ми сбира преференциите. Тая пуцаджийка няма ли да се пенсиноира

работа работа работа
работа работа работа
07.06.2021 18:25 18:25

Дъртата лапачка от Харманли пак и’ се влиза във властта.

я де е
я де е
07.06.2021 22:57 22:57

Много кучки надойдоха от Харманли в Хасково – то да бяха една и две, ама града ни се задръсти от злобни, прости селянки с купени постове, седящи на едни столове и напълно самозабравили се психарки!

Атанас с големия праз!
Атанас с големия праз!
08.06.2021 1:06 1:06

До там сте докарахте. Жална ви майка!

Анонимен
Анонимен
08.06.2021 11:42 11:42

Споко. Но на бялото казвате черно. Не е от вашите под номер 10. От честен, трудолюбив род са. На вас човек не може да ви угоди. С труд и честност си изкарват хляба. А що другите нали математици и тях ударихте. Да живее бекапето ви. На гости сме в Франкфурт на Майн на изборите, а що не на чеверме на 23 юли. Заповядайте да се пивеселим и хапнем еко чеверме. Гутбай или чао чао хасковски бамбини, хасан жигането през 1960 у акбунар преспал с 3 приятелки, представил се за италианец. Прости не искате, умни не идкате, а само номенклатурни ли, я кажи ми облаче ле бяло

Анонимен
Анонимен
08.06.2021 11:52 11:52

Номер 1 е Живко Спасов. Честни, трудолюбиви, и най вече спокойни, не злобни. Кристално чисти. И кво като нашите учиха. Томове с книги ударени от всички ви. Много умни са юристите и тях ударихте. Жалко че хасковлии не знаят за Живко, Цеко, Владо, Дядо им оъ Плевен, за баба Мария. Чиста душа е Мария. РАБОТА РАБОТА И САМО РАБОТА. МИЛАТА МАРИЯ И СЕСТРИТЕ Й. ВСИЧКИ СА УЧЕНИ, НА ЗАПАД ЗАВЪРШИХА. ОБРАЗОВАНИЕТО. ТАМ Е. КУСУР. НО ЦЕКО ФИПЛОМА ОТ КРУМОВГРАД, С ОТЛИЧИЕ, ВОЕННИ СА 2 БРАТЯ, В ПЕНСИИ. 1969,1965. ЧЕСТНИ ХОРА.

самозабравили се психарки !!!
самозабравили се психарки !!!
09.06.2021 14:48 14:48

Много кучки надойдоха в Хасково – то да бяха една и две, ама града ни се задръсти от злобни, прости селянки с купени постове, седящи на едни столове и напълно самозабравили се психарки !!!

Back to top button