Видео

Помощ от ЕС на границата – ВИДЕО

Гранични полицаи от ЕС помагат на българскитеГраничните полицаи нямат достъп до информация за паспортите и автомобилите на чужденците, които минават през границата. В повечето случаи се налага да разчитат на контактите си с колегите си от другите страни. За това помагат съвместните операции, при които гранични полицаи от европейските страни работят на нашите пунктове. Обмяната на опит е координирана от Агенцията за външните граници на Европейския съюз Фронтекс.

Граничните полицаи нямат достъп до информация за паспортите и автомобилите на чужденците, които минават през границата. В повечето случаи се налага да разчитат на контактите си с колегите си от другите страни. За това помагат съвместните операции, при които гранични полицаи от европейските страни работят на нашите пунктове. Обмяната на опит е координирана от Агенцията за външните граници на Европейския съюз Фронтекс.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button