Хасково

Демократичния съюз на жените подписа споразумение с Шатура

снимка: Вестник Восточного ПодмосковьяХасковската структура на Демократичния съюз на жените подписа споразумение с Клуба на деловата жена в Шатура. Двете неправителствени организации ще обменят информация за работата по развитието и укрепването на гражданския сектор, ще си сътрудничат в сферата на защита правата на жените, в областта на образованието, културата, туризма.

Документът бе подписан по време на гостуването в Шатура на 5-членна делегация на община Хасково, водена от заместник-кмета Венко Точевски в края на миналата седмица. Както информират печатните и електронните медии  на Източното Подмосковие, хасковската делегация е била приета от ръководителя на държавната администрация в Шатура Андрей Келер, посетила е музеи, учебни и детски заведения, забележителности в града-домакин, а също в Москва, Владимир и Суздал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ало гнома ТО4ЕВСКИ
ало гнома ТО4ЕВСКИ
21.09.2010 17:46 17:46

КРАСИВИЯ ПАЛЯЧО И ГНОМ ДЖУДЖЕТО С ДВА ПРЪСТА ЧЕЛО-ВЕНКО ТОЧЕВСКИ СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК КЛОУН И КАТО КРАЛЯ СЛЪНЦЕ СЕ СТРЕМИ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖАТ ВСИЧКИ,НО ДАЛИ УСПЯВА.

Back to top button