Регион

1/3 от избиращите кметове в селата гласуваха, охлаждат машините с вентилатори

152 избиратели или 26.90% гласуваха до 12:30 часа в стамболовското село Жълти бряг, а в село Сърница, община Минерални бани – 187 избиратели (34.19%), сочат официалните данни от Общинските избирателни комисии.

Двете населени места днес си избират кметове, след като управниците им починаха по-рано през годината в пандемията. В Жълти бряг кандидатите са двама, а в Сърница е един. Според публикуваните списъци 507 са избирателите в стамболовското село, а в минералбанското – 548.

Избори

И в двете населени места се гласува с машини. Повечето от хората не срещат затруднения, но за някои се налага помощ от членове на комисиите.

Заради жегата в Сърница още преди обяд една от машините спря да работи и се наложи да бъдат доставени вентилатори, с които да бъдат охлаждани.Избори

Вял интерес към избора на кмет в Сърница, без проблем с машините

Един коментар

  1. Пълно безумие как може в 21 век такова излагане вентилатори фургони и незнам си какви безобразия стигнахме дъното. Най долното племе сме от тук може да си прави човек сметка за какво управление става въпрос потрес това го няма никаде по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button