Хасково

Веселина Павлитова поема временно образованието в Хасково

Веселина Павлитова ще е новият временен началник на Регионалното управление на образованието в Хасково. Вече е издадена заповедта за нейното назначаване на поста.

Павлитова е старши експерт по организация на средното образование в РУО. Тя ще заема поста до избирането на титуляр. За длъжността предстои да бъде обявен конкурс.

Както Haskovo.info писа, от 1 юли сегашният началник на управлението Христина Боева се пенсионира. Боева е на поста от 2018 г., когато спечели конкурса за началник на РУО – Хасково.

21 коментара

 1. Хахаха хахаха
  Ще падна. И тая щом е стигнала върха в образованието в Хасково. Спирам моите да ги пускам на училище.
  Хахаха точно тя ли?
  Да е преподавела 1 урок или някокога да е ръководила 2 служители.
  Това е върха
  Герб къде сте, върнете се на власт.

  1. Ние, стига вече с лъжи и подвеждане. Госпожа Павлитова е преподавала много повече от един урок. Абе хора не пишете неподготвени, водени от злоба ли, от завист ли? Първо се информирайте правилно. Хубаво е да има мнения, но не махленско и не да се пишат небивалици.Дайте го по-разумно и по – интелигентно.

  2. Трябва да ходят Вашите, че ако останат у Вас , съвсем ще загазят! Вие също трябва да ходите, щото като чета доста грешки допускате при писане!

  3. Преподавала е била е учителка вСПТУ Млн.гвардия,ТМТ,като не знаеш не дрънкащи глупости

 2. Тока като чета написаното, по-добре е твоите да ходят на училище, щото малко грамотност, и то не само езикова, винаги е нужна, а вкъщи вероятно няма да я получат.

 3. Много странно!? Като изгониха Панайотов всички мълчахте, сега голям рев , че Боева се е пенсионирала! Успех на Павлитова, най-добрият орг. експерт!

 4. Долна схемажийка, първа дружка на Парнаров Златева дето плюеше и вие ще ви дете колко е Добрич ка иска ще да става директор на 9 училища но никои не я иска, сега от мутрите се нам Арда голям а награда за образование то хасковочестито

 5. Не познавам нито старата, нито новата, нищо лично към двете госпожи. Само знам, че едни и същи имена се въртят в това РУО на МОН от как голямата ми дъщеря беше в 1 клас, а сега е студентка.
  Просто ми се иска, в структурите на образованието, да влезнат млади, модерни люде, с визия за цялостна реорганизация на образователния процес. Тия имена ги знаем от 20 години и предвид потресаващата неграмотност на поколения наред, е повече от ясно, че тези имена са изчерпани и не имената, които ще донесат промяната.

  1. Анонимен, тресат те злобата и завистта. По всичко личи, че по два пъти си се нареждал на опашката за тях. За разлика от тебе госпожа Павлитова е интелигентен, ерудиран и с голямо Ч човек. Тя е и истински професионалист. От сърце я поздравявам и й пожелавам живот и здраве , професионални успехи и лично щастие. И още нещо, анонимен, в едно изречение да имаш 3 правописни грешки и да даваш оценка, вземи се скрий в дупката, от която изпълзя!

 6. Ще те видим откъде знаеш тези неща и кой си ти Анонимен,та да можем да те осъдим като се разсекретим от Хасково инфо

 7. Снаха на другаря Н.Павлитов-отговаряше за образованието на Хасковски окръг по времето на Т.Живков.Но самата тя е била преподавател,който ученици и родители харесваха и уважаваха.

 8. Прекрасна новина! Поздравявам госпожа Павлитова и й пожелавам от все сърце здраве и щастие. За нея е нашето „ОСАННА“, защото е интелигентна и ерудирана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button