Хасково

Десетки глобени и разпитани при спецакцията на полицията в Хасковско

Десетки нарушители са глобени, а 63 са разпитани вчера при продължаващата спецоперация срещу битовата престъпност и търговията с гласове на територията на Хасковска област, съобщават от полицията.

Проверени са 610 души и 560 автомобила. Заснети са 31 коли с превишена скорост и са съставени 56 фиша и 10 акта по Закона за движение по пътищата. Връчени са 13 електронни фиша и 6 наказателни постановления.

40-годишен от село Узунджово е хванат да шофира с 2.22 промила алкохол Фиат с прекратена регистрация. Заловен е и неправоспособен 18-годишен, който карал мотопед без регистрационна табела в село Хлябово.

Иззети са 200 безакцизни цигари от хранителен магазин в Свиленград.

Както Haskovo.info писа, при спецоперацията, която основно цели недопускането на купуването и продаването на гласове са завардени входовете и изходите на квартал „Република“ и други квартали в Хасково и областта. Акцията се очаква до продължи до изборите на 11 юли.

Полиция и жандармерия завардиха квартал „Република“ в акция срещу търговия с гласове

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ема
Ема
02.07.2021 10:12 10:12

Чудесно! Още контрол искаме!

Back to top button