Хасково

„Гранд“ ще тренират вече в две зали в Хасково

Павлина и НиколайКлуб по спортни танци „Гранд“ вече ще обучава деца и във втора зала в Хасково. След като се наложи да напусне залата в Младежки център, в продължение на близо година клубът ползваше за тренировки залата на читалище „Св. Климент Охридски“. От тази есен обаче освен там, танцьорите ще се обучават и в залата на друго хасковско читалище – „Никола Вапцаров“ в квартал „Овчарски“. 

Така ще обхванем и желаещи да танцуват от квартали, от които досега не сме имали възпитаници, коментираха треньорите на клуба Николай Манолов и Павлина Вълчева.

В момента Павлина и Николай са в Истанбул, където ще участват в турското издание на шоуто „Денсинг старс“. Въпреки отсъствието ни тренировките на танцьорите от „Гранд“ продължават, имаме хора, които ни заместват, каза пред Haskovo. info Николай Манолов. 

Треньорите на „Гранд“ са единствената танцова  двойка от България, избрана за участие в турското шоу. Консултанти са шампионите на Англия за професионалисти Дарън Бенет и Лилия Копилова, като Копилова ще участва и в журито. Останалите танцови двойки, които ще учат 14-те турски звезди участници в шоуто на латино и стандартни танци, са  от Германия, Австрия, Естония, Украйна и Турция.

Организацията е изключителна, споделиха Павлина и Николай. От понеделник започват тренировките за шоуто заедно със звездите. Самото шоу пък стартира на 30-ти октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button