Хасково

Обрат: Няма да спират тока на ВиК – Хасково

Само 2 часа след като от „Електроразпределение Юг“ съобщиха, че заради задължения ВиК – Хасково ще остане без ток от понеделник, това беше отменено. От ЕВН съобщиха че търговецът на ел. енергия на свободния пазар, който беше поискал прекъсването е отменил заявката за спиране на тока.

Малко след 11 часа от „Електроразпределение Юг“ изпратиха до медиите съобщение, че предстои администравни сгради и помпени станции на ВиК да останат без ток от 16 август. Заявката за това беше подадена от търговец, към който водното дружество имало натрупани задължения. От ВиК – Хасково заявиха, че не са запознати със ситуацията, а управителят Тодор Марков не вдигаше телефона си.

Около 13:30 часа се получи ново съобщение в което се казва, че заявката е отменена и електричеството няма да бъде прекъсвано.

По-късно в сайта си от ВиК заявиха, че към днешна дата дружеството няма неплатени задължения към доставчици на електроенергия и няма опасност от принудително спиране на електрозахранването на техни обекти.

Опасност: Спират тока на ВиК – Хасково заради неплатени задължения

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button