Хасково

ВиК откри скрита авария до наводнените сгради, разкопават Кърджалийска

От ВиК са открили скрита авария на водопровода по булевард „Освобождение“ №3, където вчера бяха наводнени мазета на сгради.

От 9 часа започват изкопните работи за отстраняването на аварията, което ще доведе до затварянето на платното за движение в посока центъра. Колите ще минават по улица „Стефан Караджа“. Възможно е от 10 до 14 часа да бъде спряна водата на централната градска част ако аварията не може да бъде отстранена „под налягане“, допълват от водното дружество.

Авария

Както Haskovo.info писа, проблемът се е появил вчера сутринта, когато мазетата на няколко постройки са започнали да се пълнят с вода, която стигна повече от метър дълбочина. Екип на пожарната ги отводняваше цял ден. От ВиК отпушиха снощи канализацията в района, но се оказа, че има и скрита авария, която трябва да бъде отстранена.

Авария

ВиК-авария напълни мазета в Хасково, пожарната отводнява

ВиК отпушва канализация в района на наводнените сгради по „Кърджалийска“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
яя
яя
13.08.2021 9:21 9:21

Ейй , не издържа и година новия асфалт. ще го направят като другите улици за нула време.

Бай Колю
Бай Колю
13.08.2021 9:40 9:40

ЛУДА РАБОТА и НЯМА КРАЙ!

Стоименов
Стоименов
13.08.2021 9:41 9:41

Скрита авария има и на“ Ген. Скобелев“ и нам мазета та се наводнява. Техникът е минал и заминал, защото на асвалта се вижда едно мокро петно и не тече. Но водата през мазета та се оттича в реката. Ама ВиК то дреме, щото не е у тях…

Анонимен
Анонимен
13.08.2021 12:25 12:25

Една улица асфалтираха в този град и за нула време и видяха сметката.Цялото ВиК и община са за закриване.Само некадърници.

Пенчо
Пенчо
13.08.2021 16:13 16:13

Това е Вик Хасково. Ти асвалтирай па я жи копам сетне 😁

Back to top button